lymfe detox diett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-07
Lymfesystemet går gjennom kroppen din ligner på sirkulasjonssystemet. Sirkulasjonssystemet, men har et hjerte for å pumpe blodet gjennom kroppen din, mens lymfesystemet ikke. Den avhenger av dyp pusting og trening for å flytte lymph væske gjennom kroppen din, og det er dobbelt så mye lymfe (etter vekt) som det er blod. Lymfesystemet er en av de store måtene kroppen renser seg med giftstoffer, så støtter dette systemet gjennom et sunt kosthold og mosjon er viktig for god helse.

Støtte til lymfesystemet

Støtte til lymfesystemet kan gjøres gjennom kosthold, trening, drikker nok væske, tørr børsting og massasje. Ki Y. Shin, MD, i en artikkel av Alicia Potter i CNN's "Health Magazine," skal ha uttalt «la lymfe alene. " Shin bemerker at han bruker lymfedrenasje teknikken ved MD Anderson Cancer Clinic ved University of Texas. De fleste av oss, sier han, trenger ikke denne typen lymfedrenasje, som våre kropper gjøre fint på egenhånd. I Europa og Asia, men legene er mye raskere å oppmuntre forebyggende medisin, ifølge Marcelle Pick, MD, en naturopathic lege og eieren av kvinner til kvinner klinikk i Yarmouth, Maine. Ifølge Pick, ved å praktisere lymfedrenasje, kan vi støtte en lymfesystemet før det blir så svak at vi utvikler kreft eller andre destruktive sykdommer.

Lymfatisk Massasje

En viktig del av detoxing lymfesystemet er lymfedrenasje massasje. Dette massasje teknikken gjøres av spesialutdannet massasje terapeuter. Plukk foreslår å se en massasje terapeut utdannet i lymfedrenasje og deretter gjøre vanlige, daglige lymfe massasje som forebyggende vedlikehold. Tørr børsting er en annen teknikk for å opprettholde et sunt lymfesystemet. Eventuelle myk børste med lange håndtak vil fungere. Du kan kjøpe en tørr hud pensel i helsekostbutikker eller apotek. For 2 til 5 minutter daglig, pusse huden oppover mot hjertet ditt og i en sirkulær måte rundt magen. Dette bidrar til å fjerne døde hudceller, men også oppfordrer til lymfesystemet er sunt sirkulasjon.

Detox Diet

Det lymfesystemet kan dra nytte av et sunnere kosthold, akkurat som resten av kroppen kan. Ved å rydde opp din diett, redusere stress på lymfesystemet samt lever og nyrer. Redusere eller eliminere sukker, raffinert mel og andre korn, alkohol, koffein, bearbeidet mat, kunstige farger, smaker og søtstoffer. Spis så mange økologiske matvarer som mulig for å unngå herbicider og pesticider. Ifølge Pick, vil ta en medisinsk-grade multivitamin også hjelpe støtte lymfesystemet. Spis enda en porsjon grønnsaker hver dag inntil du har nådd de foreslåtte daglige nivå på 5 porsjoner per dag, anbefaler Cindy Moore, en registrert dietetiker, i CNN's "Health Magazine. " Hvis du øker inntaket av friske grønnsaker og frukt er en viktig måte å støtte på hele kroppen, inkludert lymfesystemet. Å drikke friskt vann, ca 2 liter per dag, er også viktig for å avgifte og støtte lymfesystemet.

Deep Breathing og Øvelse

Deep puste og mosjon er to av de viktigste måtene å avgifte lymfesystemet. Hjelper det å flytte lymph væske gjennom kroppen vil holde giftstoffene som det bærer beveger seg gjennom og ut av kroppen din raskere. Når hovne lymfekjertler, for eksempel, betyr dette at det er en infeksjon i nærheten at lymfesystemet er å ta vare på. Men hvis denne væsken blir sikkerhetskopiert og kan ikke flytte gjennom kroppen din i riktig tempo, kan sykdom oppstå. Praktisere dypt pust fra mellomgulvet og moderat trening vil bidra til å holde lymfesystemet bevegelse og sunn. Selv fem minutter på en mini trampoline er nyttig, ifølge Pick.


Previous:nothing Next:juice rensing kosthold

Relaterte artikler


 • omega 3 vitamin informasjon
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • hvordan du virkelig miste vekt permanent
 • protein diett for diabetes
 • protein daglig diett
 • low-carb dieting
 • hvordan du velger effektive dietter
 • Herbalife bivirkninger
 • hvor mye karbohydrater, fett og protein bør du spise daglig for å gå ned i vekt?
 • den beste dietten for hurtig vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com