mat for overvektige vekttap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-16
Etter å ha bariatric kirurgi, behovet for mat med høyt protein er viktig. Spise feil mat kan føre til forstoppelse, malabsorpsjon, kvalme eller andre helseplager. Opprettholde en sunn spising plan med riktig mat er nøkkelen til vekttap etter bariatric kirurgi

får rett mengde av Protein

Foods høy i protein er den viktigste delen av vekttap. Etter bariatric kirurgi, porsjonsstørrelser er mye mindre, så når du spiser måltider, er det best å spise protein før grønnsaker, frukt, hele korn eller karbohydrater. Protein finnes i mange matvarer, men det er best å se etter magre proteiner. Foods høy i lean protein er kylling bryst, kalkun, tunfisk, laks, egg, 1 prosent melk, cottage cheese, peanøttsmør, mandler, cashewnøtter, peanøtter og yoghurt. Bariatric kirurger understreker også viktigheten av å opprettholde en høy protein, lav karbohydrat diett for beste vekttap resultater.

Alternatives av Food

En annen måte å opprettholde vekttap er ved å spise alternativer for magre proteiner, lav kalori og lav carb matvarer, spesielt i kjøtt. Se etter en tofu del, for eksempel burger karbonader. Mange kjøtt er laget med kalkun. Erstatt vanlig bacon med kalkun bacon. I stedet for pølser, se etter kalkun hunder. Tyrkia erstatter gi mer næring. Kjøpe ost laget med skummet, er 1 eller 2 prosent melk også en alternativ enn vanlig ost. Ernæringseksperter anbefaler trenger hvite komplekse karbohydrater for å bli erstattet med fullkorn, fortrinnsvis hvete. I stedet for vanlig pasta nudler, se etter fullkorn hvete pasta nudler. Myk karbohydrater som brun ris og havregrøt er alternativer til hvite karbohydrater.

Møte ernæringsbehovene

Ikke alle kommer til å være i stand til å møte de protein daglig kravene med mat som tidligere nevnt. Hver person er forskjellig etter operasjonen og kan ikke absorbere næringsstoffer på riktig måte. Protein tilskudd spiller da en viktig rolle i vekttap. Protein shakes og måltid barer er ideelle som en erstatning. En godt balansert kosthold med lavt kalori, lav carb og høy protein matvarer må opprettholdes for tilstrekkelig overvektige vekttap. Kosttilskudd med de mest ernæringsmessige verdien kan kjøpes fra bariatric kontorer, men mange nettbutikker tilbyr gode sammenligninger. Husk, små biter og tygger sakte for maten å fordøye skikkelig.


Previous:nothing Next:matvarer for å hjelpe funksjon i skjoldbruskkjertelen

Relaterte artikler


 • den beste diabetes diett
 • kosthold for skrumplever
 • mat for å unngå for halsbrann
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • farlig hollywood dietter
 • hvordan lavere natrium i kosten
 • hvordan finne den beste maten for sex
 • hvordan du effektivt holde en matdagbok
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • hvordan ta resveratrol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com