matvarer som forårsaker vektøkning

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-22
Hva du spiser har innvirkning på hva du veier. Visse matvarer vil føre til at du får mer vekt. All mat hvis spist i overkant, selv om regnet sunt, vil få deg til å få vekten

Sugar

Sukker blir omdannet til fett,. Derfor all mat som inneholder for mye sukker vil føre til vektøkning. Sukker er et enkelt karbohydrat (selv naturlig sukker finnes i frukt) som øker blodsukkeret raskt når den kommer inn i blodbanen. Dette fører til at hormonet insulin å gå inn i blodet og flytte sukker inn i vev som skal brukes senere. Dette lagret sukker blir til fett hvis ikke brent ut som drivstoff gjennom fysisk aktivitet.
Studier finne menn og kvinner i dag spiser mer bearbeidet og raffinert sukker enn har tidligere generasjoner, bidrar til en økning i fedme. Hvitt og brunt sukker og honning er svært høy i kalorier og har liten eller ingen næringsstoffer.

Soda

drikke store mengder brus kan føre til vektøkning. Soda har minst ni ts sukker per 12 oz. kan. Hvis en person som drakk tre bokser med brus om dagen stanset bare den vanen, ville de miste to pounds en uke. Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, er amerikanere spiser ca 154 pounds av sukker i året, som er omtrent tre pounds av vektøkning i måneden. Drikker diett brus eller ved hjelp av en sukker erstatning kan ikke være et godt alternativ. I en studie gjort på kalori-fri kunstige søtningsmidler, ble det funnet at den søte smaken fikk folk til å spise mer. Folk som drikker diett brus kan utvikle en metabolsk syndrom som forårsaker fedme.

Fatty Foods

Fatty matvarer også føre til vektøkning. Fettinnholdet i en food betyr som regel høyt kalorier også. Men å velge et fôr som hevder å være lav i fett eller fett-fri kan også ha et høyt kalori teller grunn tilsatt sukker for smak

vektøkning Foods

Matvarer som generelt føre til vektøkning:. Pizza, pommes frites , rødt kjøtt, pølse, hamburgere, stekt mat, brus, sukret frukt juice, melk, iskrem, bakte poteter med mye fyll, smør, majones, pølser, salat dressing, pasta, brød, bearbeidet mat, nøtter, hvit ris, donuts, kake, muffins, rask mat, granola barer, cookies, fryst pai, frosne vafler, pisk fløte, melk shakes, sjokolade og godteri.

Erstatter

Setter annen mat til disse høye kalori, er fettrik mat en god idé. Drikker unsweetened eller lett sukret grønn te i stedet for brus og juice. Ved første, kan dette ikke virke som en god erstatning, men som du blir vant til det, vil du begynne å nyte og kreve det te smak. Vann og glitrende vann er også en god erstatning for brus og juice. Når spiser salater eller bakte poteter, bruke dressing sparsomt eller lage dine egne fra vanlig yoghurt. Lag din egen hjemmelagde granola med mandler, valnøtter og tørket frukt. Sweet poteter er en god erstatning for bakte poteter eller søt potet frites, bakt i ovn og mye sunnere.


Previous:nothing Next:phenylethylamine vs phentermine

Relaterte artikler


 • hvordan ta cardispan tabletter?
 • muskel bygging diett plan
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • hvordan du injiserer Winstrol v
 • høye protein dietter og vektøkning
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com