metanx bivirkninger

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-15
Metanx er en blanding av vitaminer som består av vitamin B12, vitamin B6 og folsyre beregnet for personer med vitaminmangel. Den blanding av vitaminer er også kjent for å være nyttige for behandling av ulike blodkar og hjerte sykdommer, fordi den er i stand til å senke kroppens homecysteine nivåer. Som med alle typer medisiner eller kosttilskudd, er det mulige bivirkninger forbundet med Metanx bruk

Vanlige bivirkninger

Generelt, er Metanx bivirkninger anses å være noen grunn til alarm, siden de vanligvis forsvinner av seg selv som kroppen tilpasser seg vitaminer. Men hvis bivirkningene blir verre eller nekter å gå bort, kan legehjelp være nødvendig. Disse bivirkningene inkluderer kroppen hevelse, moderat diaré, prikking eller nummenhet fornemmelser, og døsighet.

Alvorlige bivirkninger

I tilfeller av potensielt farlige bivirkninger, oppsøke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Disse bivirkningene er kløe, svimmelhet og svimmelhet.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også vurdert som alvorlige bivirkninger av Metanx. I tilfeller av allergiske reaksjoner, slutte å ta Metanx på en gang og søke medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon er hevelse i tunge, munn, lepper og ansikt, tetthet i brystet, bryte ut i elveblest, problemer med å puste,. Og hudutslett

Forsiktig

Det er viktig å utvise forsiktighet når du vurderer å bruke Metanx. Individer bør snakke med sine leger om deres medisinske historie og tidligere eller nåværende forhold forhånd. Dette gjelder spesielt anemiske personer, gravide eller ammende kvinner, de med mat eller narkotika allergi, og de som tar reseptfrie eller reseptbelagte medisiner, kosttilskudd eller urte-behandlinger.

Legemiddelinteraksjoner

legemiddelinteraksjoner er mulig når mer enn ett kosttilskudd eller medisiner tas samtidig. Disse interaksjonene kan føre til ubehagelige virkninger eller redusert eller økt effektiviteten av en eller alle av medisiner eller vitaminer som er involvert. Det finnes noen medisiner som kunne resultere i mulige interaksjoner med Metanx, inkludert Hydantoins og Fluorouracil.


Previous:nothing Next:få en dyp kolon renset

Relaterte artikler


 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • dramatiske vekttap planer
 • Vanadyl sulfate farer
 • hva må en food etikett liste
 • whey protein pulver vekttap
 • ernæring: protein mat
 • bivirkninger av for mye salt inntak
 • sunt vekttap hjelp
 • vekttap dietter for seniorer
 • juice rensing kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com