myter av vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-08
Å miste vekt kan virke unnvikende, spesielt med så mange teorier der ute om den raskeste måten å slippe pounds. Fra spiser bare høy protein måltider for å hoppe over måltider alle sammen, å kjenne sannheten om å bli slankere kan være forvirrende. Det underliggende prinsippet for å miste vekt er å gjøre smarte valg av mat og med fysisk aktivitet i din livsstil. Her er noen vanlige myter tilbakevist

Brød er fienden

Med bruk av lav karbohydrat dietter som Atkins Diet og Zone Diet, er det lett å tro at å spise brød, pasta og mat som har en betydelig mengde karbohydrater vil ikke bidra til vekt-tap innsats. Ikke så, sier helseeksperter. "De beste kildene til karbohydrater-hele korn, grønnsaker, frukt og bønner-fremme god helse ved å levere vitaminer, mineraler, fiber og en rekke viktige fyto-næringsstoffer. Lettfordøyelig karbohydrater fra hvitt brød, hvit ris, kaker, sukkerholdig brus og andre svært bearbeidet mat kan bidra til vektøkning, forstyrre vekttap, og fremmer diabetes og hjertesykdommer, sier Harvard School of Public Health. Fullkorn kilder til mat inkluderer havre, hele korn brød, fullkorn pasta, brun ris, quinoa og bygg.

Low-Fat eller Fat-Free Foods Are Slimming

Mens noen fett-fri og lav-fett matvarer er lav i kalorier og kan bidra til å redusere totale kalorier når overvåking matinntak, et stort antall av disse produktene er også fylt med sukker, stivelse og salt for å forbedre smak eller å tykne mat. Et godt eksempel på et slikt produkt er fettfri salat dressinger og sauser. Sjekk mat etiketter og sammenlign valgt mat til vanlig fett versjonene.

Samme diett fungerer for alle

Noen mennesker mister vekt på en lav-karbohydrat diett, mens andre vil tape mer vekt på en lav-fett kosthold. På slutten av dagen, er det endelige målet å finne en sunn spising plan som du kan adoptere inn i din livsstil, og maten du vanligvis spiser.

Da New England Journal of Medicine forsket tre fôr, Middelhavet, lite fett og lite karbohydrat dietter å se som var den mest effektive, var konklusjonen at hver hadde sine egne fordeler for vekttap. "Middelhavet og lav-karbohydrat dietter kan være effektive alternativer til lav-fett dietter. Jo flere gunstige effekter på lipider (med lav-karbohydrat diett) og på glykemisk kontroll (med Middelhavet diett) foreslår at personlige preferanser og metabolske forhold kan informere individualisert tilpasning av kosttilskudd intervensjoner, "tidsskriftet sier.

Vektløfting er ikke Slimming

Vektløfting legger muskel. En misforståelse er at muskelen kan se klumpete og ikke slanking. Mens vektløfting legger muskler, forbrenner muskler mer kalorier enn fett. Ifølge Men's Health Magazine, "Mer muskelmasse betyr en mer effektiv hvile metabolic rate. Det er derfor hver muskel spiller en rolle i å bygge en kropp som brenner fett. "

Spise Når Daily Senker kaloriinntak

For noen, spiser en stor frokost vil ta dem gjennom det meste av dagen, mens beite på salat før sengetid er svaret å redusere kalori inntaket. Andre kan gjøre det motsatte og lagre som et måltid til lunsj eller middag. Dette en-måltid om dagen metoden er ikke bare farlig, kan det etterlate en person følelse svak og er counter faktisk produktiv, siden det kan forsinke metabolisme. Tenk på mat som en måte å drivstoff kroppen. Når du spiser, holder du stoffskiftet går og kroppen brenner av hva den trenger, lagring eller bli kvitt overflødig. Prøv å spise minst tre små måltider om dagen for å unngå å bli for sulten til enhver tid, eller seks mindre måltider for å holde kroppens evne til å forbrenne kalorier.


Previous:nothing Next:er detox dietter trygt?

Relaterte artikler


 • fordeler av te og kaffe
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • hvordan du skal gå vegansk trygt
 • tre måneder vekttap plan
 • hvordan gjøre raske og enkle lav carb snacks
 • mat til å bygge jern
 • måltider dietter
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • å spise for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com