naturlige diett hjelpemidler

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-27
Slanking kan være en vanskelig prosess, spesielt når resultatene er treg til å komme. I tillegg til å spise sunn mat og trene, er det noen få "supermat" som kan hjelpe til med vekttap mer enn gjennomsnittet måltidet. Disse matvarer virker ved å øke metabolismen, undertrykke appetitt, og hjelpe til muskel bygging og fordøyelsen. Ved å spise en kalorifattig diett som inneholder disse matvarene, kan du se resultater raskere

Lean Protein

Lean protein er en viktig del av enhver diett, spesielt for de som prøver å gå ned i vekt. Proteiner som mager kutt av kylling, okse og til og med svinekjøtt, pluss fisk, egg, bønner og nøtter alle er sunne protein-pakket diett hjelpemidler. Disse matvarer vil holde deg følelsen fyldigere lenger, og kombinert med moderat trening, vil hjelpe deg å bygge mer muskler, noe som gir raskere metabolisme og brenner fett. Selv proteiner som fisk og nøtter, som kan inneholde en moderat mengde fett, er bra for vekttap takket være omega-3 fettsyrer, som har sykdommen kamp-egenskaper og er tenkt å øke stoffskiftet.

Fiber

Fiber, som protein, kan hjelpe undertrykke appetitten, fordi når du spiser det, føler du fyldigere lenger. Det hjelper også på fordøyelsen, skylle ut systemet, reduserer oppblåsthet og gjør du føler deg bedre og lettere. Også, fiber-fylt matvarer som frukt, grønnsaker og hele korn som hel hvete, havre, quinoa og brun ris ikke føre til en topp i insulin, slik at de hjelp i å regulere stoffskiftet.

Natural Metabolism revers

Det finnes noen "supermat" som kan faktisk rev din metabolisme umiddelbart etter at du ingest dem. Capsaicin er et kjemisk stoff som finnes i krydret Peppers, som habanero, cayanne og jalapeno. Stoffskiftet kan fremskynde med 25 prosent i inntil tre timer etter inntak av en krydret måltid fordi capsaicin øker hjertefrekvensen. Koffein er en annen ingrediens som har har samme virkning. Grønn te pakker en dobbelt whammy takket være koffein og en kjemisk kalt EGCG, som også er tenkt å øke hastigheten på stoffskiftet ved å øke hjernen og nervesystemet fungerer.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå å senke triglyserider

Relaterte artikler


 • hvordan å lage middag for fem dollar # 4
 • medisinsk tilsyn vekttap
 • dietter for kreft i hjernen
 • ekstreme vekttap dietter
 • kilder til korall kalsium
 • linfrø effekter
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • historien om vitaminer
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com