nonsurgical vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-18
Millioner av mennesker prøver å gå ned i vekt hvert år, enten det er gjennom konvensjonelle midler eller ukonvensjonelle midler. Med mindre du er alvorlig overvektig, så vil du mest sannsynlig ikke anses som en kandidat for alle typer av vekttap kirurgi. Som etterlater deg i slanking og trening metode for at du skal kaste alle uønskede pounds

Fakta

Vekttap, uten å ha en operasjon utført, er en prosess som vil ta lang tid, og vil være full av oppturer og nedturer. Medisinske eksperter ved Mayo Clinic anbefaler at du tar deg god tid når miste vekt fordi det vil tillate kroppen å sakte tilpasse seg endringen som vekten reduseres. For å gå ned i vekt kan du vurdere en av tre alternativer: kosthold, mosjon eller en kombinasjon av begge. Du vil sannsynligvis få best resultater ved å inkludere både i din livsstil.

Time Frame

Sett et mål om lag to pounds en uke, noe som kan hjelpe deg med å finne ut hvor lang tid det vil ta for hvor mye du vil miste . Hvis du har 20 pounds å bli kvitt, så forventer at det vil ta 10 uker. Det er viktig å huske at £ 1 er lik 3500 kalorier, så planlegge kosthold og mosjon rutine rundt dette tallet. Tålmodighet er nøkkelen.

Effekter

Når du begynner å se hva du spiser og gå til gym, vil du se at det kan være vanskelig de første ukene. Du kan ha en craving for en bestemt type mat eller bli sår fra treningsstudioet, men det er viktig å kjempe seg gjennom disse følelsene. Når du begynner å komme inn i et vekttap rutine, vil du begynne å føle og se bedre. Etter noen uker med engasjement, vil du begynne å merke effektene av din fitness plan.

Misforståelse

For å gå ned i vekt, noen mennesker tyr til sult eller andre potensielt skadelige alternativer. Dette er ikke måten å gå ned i vekt og leger ved Mayo Clinic, samt fitness eksperter på SparkPeople, fraråder det. Kroppen din trenger gradvis endring, og ty til desperate taktikker for å miste vekt raskere kan bare skade deg i det lange løp. La kroppen din naturlig kaste pounds over tid.

Fordeler

Fordelene ved vekttap, selv moderate mengder, kan være ganske betydelig. Du vil legge merke til bedret fysisk utseende, men du vil også hjelpe ditt hjerte, hjerne, blodårer og generell kroppens kjemi. Ditt sosiale liv kan bli drastisk forbedret, og du vil begynne å føle deg bedre om deg selv.


Previous:nothing Next:vekttap spise plan for kvinner

Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt raskt
 • kosthold for unclogging arterier
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • ingen stress påvirker vekttap?
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • alli diett mat
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • krydret baconator informasjon om ernæring
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com