om detox dietter

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-15
Begrepet "detox diett" omfatter et bredt spekter av dietter som alle hevder å rense kroppen for giftstoffer akkumulert gjennom ofte strenge og noen ganger bisarre kostholdsstrategier. Spenningen av detox er i sitt løfte om en rask vei til vekttap og bedre helse-et løfte som, vitenskapelig, detox dietter virker ute av stand til å levere. Hvis du planlegger på en detox diett, er dette hva du trenger å vite

Detox dietter Generelt

Detox dietter kan vare i alt fra flere dager til flere uker, avhengig av aktuelle planen. Under en detox diett, kan du forvente å spise opp en vesentlig begrenset kosthold-noen planer begrense deg til noe annet enn rå mat, mens andre, som "Master Cleanse," tvinge deg til å drikke noe annet enn naturlige brus og lønnesirup <. h2> Detox Teori Det generelle konseptet bak nesten hver eneste detox kosthold er at når kroppen vår alder, vi uunngåelig akkumulerer giftstoffer. Disse giftstoffene er tilstede både i luften vi puster og maten vi spiser, og de er angivelig ansvarlig for symptomer som mangel på energi, hodepine og en generell følelse av ubehag. Selvfølgelig er den eneste måten å slette disse giftstoffene gjennom en detox diett.

Professional Meninger

Vær oppmerksom på at i henhold til Peter Pressman, MD, en indremedisin spesialist på Cedars-Sinai Medical Center, er det ingen grunn til å mener at en detox diett kan utføre alle funksjoner som ikke allerede skjer i kraft av vår egen intern rensing organer som mage-tarmkanalen, leveren og nyrene. Andrea Giancoli, en talskvinne for American Dietetic Association, sier at det ikke er vitenskapelig grunnlag bak detox dietter etablere deres nødvendighet.

Risiko

Ikke bare er detox dietter vitenskapelig unødvendige, men de utgjør også noen ganske betydelige risikoer til din helse. En britisk kvinne ved navn Dawn Page fikk permanent hjerneskade som følge av vann forgiftning, bringes videre ved å følge en populær detox diett. Enhver alvorlig deprivasjon kosthold bærer risikoen for underernæring og potensiell sykdom. Dermed bli klar over disse mulighetene før du gitt deg selv en langvarig "detox".

Hensyn

Ifølge registrert kostholdsekspert Keri Glassman, detox dietter er ikke alle ille. Hun plasserer henne klienter på to-eller tre-dagers detox planer om å gi dem en mental forsprang mot å miste vekt, opererer under teorien om at slanking vil virke enklere hvis de har allerede overlevd en mer ekstrem diett først. Dermed, under oppsyn av en medisinsk faglig, kunne en detox plan har begrensede bruksområder. Men på balanse, oppveier den potensielle kostnaden for en detox langt noen reell nytte.


Previous:nothing Next:metanx bivirkninger

Relaterte artikler


 • tips om bruk av ultratynne rask plan
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hvordan du velger sunnere laks
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • blodtype mat diett
 • å spise sunn mat på Taco Bell
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • alli diett mat
 • tips og triks for å miste vekt raskt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com