omega 3 fiskeolje tilskudd til lavere kolesterol

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-16
Høyt kolesterol kan være farlig for hjertesykdommer. Mens det finnes medisiner tilgjengelig for å senke kolesterolet (inkludert Lipitor, Pravachol og Crestcor), mange velger å prøve naturlige alternativer i stedet. Ifølge University of Maryland Medical Center, omega 3 fiskeolje kosttilskudd har vist seg å redusere triglyserider og lav tetthet lipoprotein (LDL)-nivåer for en samlet reduksjon av kolesterol

DHA, EPA og ALA

Omega 3 fiskeolje kosttilskudd inneholder tre andre fettsyrer som har vist seg å hjelpe i kolesterolsenkende. Docosaheksaoensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA) reduserer LDL og triglyserider. Alpha linolensyre (ALA), som også er tilgjengelig i omega 3 tilskudd, senker også det dårlige kolesterolet samtidig øke det gode. Når vi leter etter fiskeolje tabletter for å senke kolesterol, er det viktig å vurdere nivåer av DHA, EPA og ALA.

Dose

En voksen uten hjertesykdom bør ta en omega-3 fiskeolje supplement daglig med ett gram DHA og EPA. Å behandle høyt kolesterol, anbefaler American Heart Association et daglig omega 3 tilskudd med to til fire gram DHA og EPA. Det kan ta noen uker før pillene har en innvirkning på å senke kolesterolet. En dose for barn er ikke klarlagt. Kolesterolsenkende hos barn bør gjøres under ledelse av en barnelege.

Side Effects

Bivirkningene er mulig når du tar omega 3 fiskeolje kosttilskudd for å senke kolesterolet. Den mest uvanlige av disse er mulig "fisken pust" når du burp. Ytterligere gastrointestinale problemer-oppblåsthet, flatulens, raping og til og med diaré-er mulig. Cyclosporine, NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske) og medisiner for blodfortynnende kan presentere ytterligere problemer da tatt med omega 3 fiskeolje kosttilskudd. Husk å informere legen og apoteket av deres bruk.

Supplements g. Mat

Tar omega 3 fiskeolje kosttilskudd i stedet for å få fettsyrer fra mat har noen fordeler. I kapsler, kan du prøve kombinasjoner av DHA, EPA, ALA og selv omega 6, annet stoff som bidrar til å senke kolesterolet. Den andre fordelen er at det er mye lettere å inneholde nivåer av kvikksølv, polyklorerte bifenyler (PCB) og høye nivåer av andre tungmetaller som ofte finnes i fisk. Den eneste ulempen er at du ikke får andre næringsstoffer (som protein) tilgjengelig fra å spise fisk.

Forholdsregler

Aldri slutte å ta reseptbelagte kolesterolsenkende medisiner for å begynne omega 3 fiskeolje kosttilskudd uten å diskutere det med din lege. Også konsultere en medisinsk faglig om dosering. Personer med fisk allergi eller kvinner som er gravide bør ikke ta omega 3 fiskeolje kosttilskudd. Vær oppmerksom på produktets opprinnelse, slik at det er fritt for tungmetaller. Å ta mer enn anbefalt dose kan føre til overflødig blødning.


Previous:nothing Next:mat for overvektige vekttap

Relaterte artikler


 • akavar fakta
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan å slippe opp til 16 pounds i 4 dager
 • den kardiale 3 dagers diett
 • dietter for å bli kvitt magefett
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • sunt vekttap hjelp
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com