phenylethylamine vs phentermine

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-21
Phenylethylamine (PEA), vanligvis kjent som efedrin, og phentermine er svært like i struktur og funksjon. Faktisk phentermine er et derivat av beta-phenylethylamine. Både phentermine og phenylethylamine kan brukes som en appetitt suppressant, men det er betydelige forskjeller å være klar over

Struktur

Både phentermine og phenylethylamine er nært knyttet til amfetamin,. Imidlertid verken er ansett som et amfetamin. Som du ser av bildene av phenylethylamine og phentermine, er de veldig like.

Funksjon

Phentermine utløser hypothalamus regionen i hjernen til å frigjøre noradrenalin, adrenalin og dopamin. Disse nevrotransmittere indusere "fight or flight" respons, noe som eliminerer sult signal. Den ønskede effekten av å ta phentermine er reduksjonen i sult.

Phenylethylamine øker oppmerksomhet og aktivitet i dyr og har en dyp effekt på humøret. Phenylethylamine øker nivået av dopamin som induserer følelser av lykke og glede. Phenylethylamine er mest vanlig å behandle pasienter med depresjon, men. virkningene på kjemikalier i hjernen produserer også effekten av appetitt kontroll.

Bruk

Phenylethylamine er et naturlig forekommende stoff som finnes i planter. Selv om bivirkninger indusert har stimulert kontrovers blant det medisinske fellesskapet, er det fortsatt en ukontrollert stoff. Dette betyr at det kan inngå i over-the-counter kosttilskudd. På slutten av 1990-tallet, derimot, forandret det amerikanske Food and Drug Administration klassifisering av phentermine, gjør det til et kontrollert stoff, fordi den har evnen til å forårsake avhengighet.

Fastin

Den aktive ingrediensen i det populære vekttap supplement Fastin pleide å være phentermine. Men når FDA kreves phentermine å være en resept bare medisiner, hadde produsenten å restrukturere supplement. De endret den aktive ingrediensen til phenylethylamine, noe som gjør det lovlig å fortsette å selge over-the-counter. De mente også at denne endringen forbedrede deres produkt fordi phenylethylamine ikke bare undertrykker appetitten, men også løfter humøret.

Side Effects

Den mest merkbare forskjellen mellom phenylethylamine og phentermine er at phenylethylamine induserer ikke toleranse (betyr at du må ta mer for det samme ønsket effekt) eller avhengighet. Men fordi begge stoffene opptre på en lignende måte som påvirker nevrotransmittere, kan de forårsake lignende bivirkninger, inkludert tåkete syn, tørr munn, søvnløshet, irritabilitet, urolig mage, økt blodtrykk, nervøsitet, tretthet, forvirring, hodepine, diaré og utslett . Phentermine kan også indusere depresjon, men phenylethylamine, som vanligvis brukes til behandling av depresjon, gjør det motsatte, faktisk løfte stemningen.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige råd for fedme kirurgi

Relaterte artikler


 • hvordan finne den beste maten for sex
 • å spise fast food på vekt overvåkere plan
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
 • sunt og enkelt kosthold plan
 • kalori telling dietter
 • hva reiser triglyseridnivåer?
 • fordeler av te og kaffe
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan ta clenbuterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com