pusteøvelser for vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-20
Pusteøvelser gjøre mer enn bare tilby deg den vitale luftinntaket du trenger for å leve; slike øvelser også bidra til å avlaste stress og kaste overflødig vekt. Pusteøvelser er praktiske øvelser som tar ikke mer enn noen få minutter hver dag til å utføre. Du kan bruke pusteøvelser for å roe ned sinnet, slappe kroppen din og forbedre din generelle velvære

Breathing og Vekttap

Det å puste fører til metabolske rate å øke og oksygenet du puster inn er nødvendig for riktig organ fungerer og forbrenning av fett. Ifølge Marcelle Plukking og Genevieve Morgan, forfatterne av "The Core Balance Diet: 4 uker for å øke stoffskiftet og gå ned i vekt for Good", å ta i dype åndedrag kan du utlede mange av fordelene forbundet med regelmessig aerob trening. Pusteøvelser la hypothalamus til å utløse det parasympatiske nervesystemet, slik at du kan bli mer avslappet. Hva mer, puste dypt, mens anbefales ikke som noen form for erstatning for trening, er en handling som bedrer hjerte-kapasitet, og det forbedrer funksjonen av lymfesystemet samt din metabolske rate.

Breathing Øvelse, vektreduksjon

Du kan utføre en pusteøvelse med å sitte på gulvet med hendene hvilende på knærne. Du vil ønske å lukke øynene og slappe fullstendig av mens du puster dypt. Når du puster ut, puster langsomt ut gjennom nesen til greven av fem. Når du gjør det, trekke inn og spent opp magemusklene slik at du bruker en mild makt for å hjelpe lungene langsomt tømmes. Når du er ferdig exhaling, hold det for telling av to, og deretter gjenta øvelsen minst fem til ti ganger.

Breathing Exercises Redusere Stress

Når du er mindre stresset, du er mindre sannsynlig å få vekt. Pusteøvelser kan hjelpe deg å bli mindre stresset, slik at du kan håndtere miljømessige stress med større effektivitet. Forenklede pusteøvelser påvirke nervesystemet, ro deg ned og redusere totale stressnivå. For å minske stress nivåer, må du tilbringe stille stund alene hvor du kan konsentrere deg utelukkende på pusteøvelsene. Området du velger bør ikke bare være stille, men også godt ventilert. Du bør oppnå maksimal komfort som du gjør din pusteøvelser for å redusere stress, på denne måten, vil det ytre miljø ikke være en distraksjon

Breathing Øvelse for Stress Reduction

Ta et dypt åndedrag gjennom nesen,. Dette gjør at Kroppen til naturlig filtrere ut flytende rusk fra luften du puster i. Pust dypt og langsomt, og så puster pusten gjennom munnen. Du bør gjenta øvelsen fem til ti ganger som bølger av velvære ta over kroppen din. Sørg for å tillate rom for membranen å utvide den inhalerte pusten: du kan gjøre dette ved å opprettholde god holdning og holde ryggen rett, haken og opp til gulvet og skuldrene tilbake.


Previous:nothing Next:vitalzym vs neprinol

Relaterte artikler


 • Herbalife bivirkninger
 • ernæringsmessige verdien av rå mandler
 • riktig porsjonsstørrelser
 • bivirkninger av acai kosthold
 • frukt fiber kosthold
 • diett planer for høyt kolesterol og høye triglyserider
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • hvordan å miste 5 pounds i 5 dager
 • få en dyp kolon renset
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com