quick-start low-carb diett ideer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-29
Motivasjon er en vanskelig ting-det ene øyeblikket er til stede og den neste er det ikke. Dermed, når motivasjonen til kosthold streik, ville det behoove du å hoppe på vognen så snart som mulig og ikke tilbringe endeløse uker dithering i Internet forskning for å utføre due diligence. Hvis du har besluttet å vedta en lav-carb livsstil, er du neppe alene-tusen har allerede høstet fordelene av lav-carb dieting

Begin Limiting Karbohydrater

For å starte low-carb diett, ikke vent til i morgen -. start begrense karbohydrater i dag. Den beste måten å begrense karbohydrater er å ikke bare sette en daglig grense, men å begrense usunn typer karbohydrater også. Begrens usunne karbohydrater ved å begrense carb inntaket til bare frukt og grønnsaker. Tegne en fast linje i sanden starter i begynnelsen av kosthold vil hjelpe deg å oppnå resultater som mye raskere.

Daglig Carb Grenser

Nå som du spiser ingenting, men frukt og grønnsaker for din viktigste carb kilder, du trenger en daglig grense for å skyte for å maksimere vekttap potensial. Den beste måten å bedømme carb toleranse er av kroppsfett. Hvis du er en mann på over 20 prosent kroppsfett eller en kvinne over 25 prosent kroppsfett, spiser ikke mer enn 30 g karbohydrater om dagen (men bare fra frukt og grønnsaker). Hvis du er en mann mellom 15 og 20 prosent kroppsfett eller en kvinne mellom 20 og 25 prosent kroppsfett, spiser ikke mer enn 0,25 g karbohydrater per kilo kroppsvekt. Hvis du er en mann mellom 12 og 15 prosent kroppsfett eller en kvinne mellom 17 og 20 prosent kroppsfett, spiser ikke mer enn 0,35 g karbohydrater per kilo kroppsvekt. Hvis du ikke kjenner kroppen fett, anslå dem på den høye siden-det er bedre å være forsiktig enn å utilsiktet få ekstra vekt

Øk protein og fiber

Forbruk av ekstra protein har blitt vist til. øke metthetsfølelse, eller oppfatning av fylde, blant lav-carb dieters. Dermed unngår sultfølelse ved å forbruke en mager proteinkilde til hvert måltid. Hold deg til protein kilder som magert kjøtt, kylling, fisk, egg og kalkun, begrenser protein tilskudd fra pulver eller andre unaturlige produkter. I tillegg, kan forbruket av fibrøs grønne grønnsaker som brokkoli, agurk og spinat også øke følelsen av fylde.

Unngå Faux Low-Carb elementer

Produsenter av tradisjonelt carb-laden produkter har hoppet på low-carb lasset av slippe ment low-carb versjoner av produkter som brød, melk, og til og med cookies. Du bør forstå, men at disse produktene er bare "low-carb" på grunn av manipulering av merking standarder, som mange sukkeralkoholer kan inngå i et produkt uten å måtte rapportere at produktet inneholder karbohydrater. Selv om det ikke er karbohydrater på etiketten, disse produktene fortsatt negativ innvirkning på blodsukkernivået og kan holde kroppen ut av ketose (fettforbrennende modus). Hold deg til sunne, naturlige, ubehandlet mat å få mest mulig ut av lav-carb diett.

Hensyn

Ved å følge tilnærmingen beskrevet her, kan du begynne å miste en betydelig mengde vekt i dag. Disse trinnene kan vise seg å være et radikalt avvik fra gjeldende kosten regime, men radikal endring krever radikale tiltak. For å dra full nytte av din motivasjon, kaste ut alle uakseptable matvarer nå, fylle din husstand med ingenting annet enn sunn elementer. Dette vil redusere sannsynligheten for backpedaling og fusk, samtidig som det gir et støttende miljø som bidrar til ekstremt lav-carb vekttap.


Previous:nothing Next:hva betyr phentermine se ut?

Relaterte artikler


 • hvordan legge fiber rik mat til kosthold
 • om detox dietter
 • diett planer for høyt kolesterol og høye triglyserider
 • ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk
 • sunn kreft-forebygge kosthold
 • medisinsk tilsyn vekttap
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • hypertensjon diett for å senke blodtrykket
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com