rå mat diett for å kurere candida

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-12
Mange mennesker lider av candida, men ikke engang være klar over det. Candida, en gjær som lever i kroppen, er antatt å være ansvarlig for mange kroniske sykdommer. Behandling og herding Candida er nødvendig for optimal helse i kroppen, men samtidig har mange ordinære leger ikke vet nok om det og vanligvis foreskrive reseptbelagte medisiner for å behandle symptomene i stedet for Candida selv

Hva det er

Candida er en naturlig forekommende gjær som finnes i tarmen, munnen, halsen og kjønnsorganene. Normalt gjær lever i harmoni med andre mikroorganismer i kroppen og er ingenting å være bekymret for, med mindre balansen av bakterier er forstyrret forårsaker en overvekst av gjær som da tar over den sunne mikroorganismer. Når dette skjer, kan gjæren gjøre veien inn i blodstrømmen og inn i andre organer i kroppen som kan forårsake et bredt spekter av sykdommer, syndromer og tilstander.

Symptomer

Noen av de vanligste symptomene på Candida omfatter: tarmgass, forstoppelse og diaré, hodepine, oftest migrene, svært sliten, suget etter søtsaker, angst, humørsvingninger og dårlig hukommelse, hyperaktivitet, hudsykdommer som akne og eksem, sinus betennelse, Premenstruelt syndrom, nedsatt libido,. og muskelsvakhet

Raw Food Diet

Gjær trives på sukker og derfor en diett bestående av bearbeidet mat, junk mat og mat laget med hvitt mel og sukker vil føre til en overvekst av Candida. En av de beste måtene å behandle og kurere Candida er med en rå mat diett som kan forsyne kroppen med nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å styrke immunforsvaret og bokstavelig talt sulter gjær.

En rå mat kosthold betyr bokstavelig talt at ingen matlaging er involvert og mat er fortært i sin mest naturlige tilstand. Det er antatt at kokt og bearbeidet mat er blottet for mange næringsstoffer, og er ikke brukt så vel av kroppen. Når først gjennomføre en rå mat diett kan det være nødvendig å ikke gå helt rå i begynnelsen til du blir vant til denne typen spise siden det kan være nedslående og lettere å gi opp før. Noen mennesker liker å gå ca 75% rå når de begynner, gradvis spise helt rå. Som med alle diett er det viktig å rådføre seg med helsepersonell først.

La oss se på hva du skal spise på en rå mat diett:

en. Massevis av frisk frukt og grønnsaker, helst økologisk når det er mulig, spiser et bredt utvalg av regnbuens farger for å sikre at du får et bredt spekter av vitaminer og mineraler. Juicing er en annen måte å innlemme ferske produkter i kostholdet. En sunn juice består av å legge 1 fedd hvitløk, en håndfull spinat og rå persille til friske grønnsaker og frukter-denne blandingen hjelper til å bekjempe gjær.

to. Rå melkeprodukter som ikke har vært pasteurisert eller homogenisert. Rå melk og produkter laget av rå melk som kefir, smør og ost har ikke vært oppvarmet til høy grad, og de ødelegger gode bakterier og næringsstoffer, og er ofte lettere for fordøyelsessystemet å assimilere.

tre. Sunt fett som er kaldpresset er ekstra virgin olivenolje, valnøttolje, sesamolje, linfrøolje og ekstra virgin kokos olje. Andre sunt fett inneholder rå nøtter og frø, og avokado.

fire. Fermentert mat som er utarbeidet med oppvarming er bra for fordøyelsen og holde alkaliske /syre forholdet i kroppen balansert, som bidrar til å bekjempe gjær. Disse matvarer inneholder: rå melk yoghurt, kefir, naturlig surkål, kombucha, kim chi, miso og tempeh

5. . Renset vann, grønn te, og koffeinfri urtete. Xylitol og stevia kan alle brukes som søtstoffer.

Foods Unngå

Ved behandling av candida det er visse matvarer som bør unngås, da de slår til sukker i kroppen når fortært, gjør gjær trives. Alltid lese etiketter for å sikre at det ikke er skjult ingredienser som sukker, fruktose, hvete og hydrogenerte oljer. Selv fruktjuice konsentrater og honning kan være dårlig for candida. Vær oppmerksom på at hvis noe hevder å være organisk eller alle naturlige det kanskje ikke

Unngå enhver form for sukker;. Hvitt matvarer som mel, sukker og ris, hvete-og kornprodukter, mais, hvite poteter , sopp og andre sopp, peanøtter og pistasienøtter, eddik eller eddik-baserte produkter, kunstige søtningsmidler, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, hydrogenerte oljer og vegetabilske oljer, og alkohol som øl og vin.


Previous:nothing Next:kilder til protein i kosten

Relaterte artikler


 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • innlegg koloskopi kosthold
 • hvor mange kalorier har du tenkt å ha?
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • en diett for å redusere magen
 • hvor mange kalorier bør vi spise?
 • fordelene av å spise sunn mat
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com