resept vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-01
Det finnes flere former for vekttap programmer tilgjengelig via legen din. Medisiner kan foreskrives som gir pasienten en hoppe starte på vekttap. Noen piller er utformet for å kontrollere appetitten, mens andre påvirker kroppens evne til å absorbere ernæring. Med all medisinsk vekttap programmer, er kosthold og mosjon også adressert. Ofte pasienten har begrenset kunnskap om riktig kosthold og mosjon, og dette krever litt rådgivning. En mangefasettert tilnærming kan ofte gi den beste langsiktige utfallet.

Du trenger:
Din poeng kalkulator /finder

appetittdempende midler

De fleste medisinske vekttap programmer involverer tilsyn forskrevet bruk av appetittdempende midler. . Mange overvektige mennesker rett og slett ikke kan overstyre sult mekanisme som blir overaktive. Reseptbelagte appetitt suppressants er kraftigere enn over-the-counter variasjon og kan hjelpe bryte overspising syklusen. De er vanligvis foreskrives på kort sikt baser, slik at pasientene ikke stole helt på dem for deres vekttap, også på grunn av potensielle bivirkninger.

Inhibitors

En annen vanlig form for reseptbelagte vekttap medisinering er fettet molekylet absorpsjon blocker. Denne typen medisiner binder seg til noen av de fettmolekylene eller absorpsjon nettsteder for å hindre kroppen fra absorbere fett. Pasientene kan fortsette å spise mat de liker uten egentlig å motta alt fettet fra maten. Disse medikamentene kan ha den bivirkning av løs eller fet avføring og diaré når ekstremt fet mat er spist.

Diet

Alle de ovenfor nevnte kosthold medisiner brukes i forbindelse med noen eller mange diett modifisering. Ideen om å bruke reseptbelagte medisiner er å gi pasienten en start på å tilpasse bedre matvaner. Pasientene er rådet i å gjøre smartere valg i sitt måltid planlegging og hva som er god ernæring, som for eksempel å spise magre proteiner og masse frukt og grønnsaker i stedet for rask mat eller høy-fett matvarer.

Øvelse

Vekttap pasienter er også oppfordret til å få bevegelse så mye som mulig. Mange overvektige mennesker ikke trening eller trening svært lite. Sammen med medisiner og kosthold rådgivning, er pasienter som får en grunnleggende øvelse diett med mange alternativer, slik at de kan finne en trening som fungerer for dem. Noen ganger enkle endringer, som å gå ut på fotturer eller ta trappen istedenfor heisen, kan ha en betydelig effekt på vekttap.

Andre

Når den brukes alene, noen mennesker rapporterer gjenvinne vekten de tapte med vekttap medisiner. Pasienter som kombinerer piller med modifikasjoner til kosthold og mosjon, opplever ofte mer langsiktige vekttap. Noen ganger er det nødvendig for pasienter å søke rådgivning å forstå årsaken til deres spiser problemer. Alle disse teknikker kombinert gir den beste muligheten for langsiktig vekttap.


Previous:nothing Next:fiber kosttilskudd og vekttap

Relaterte artikler


 • fransk frites næringsverdi
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • den beste vekttap patcher
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • informasjon på lav fett diett
 • betydningen av et sunt, balansert kosthold
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • diett planer for multippel sklerose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com