status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-10
Enzymer er viktige for fordøyelsen. De bryter større mat molekyler til mindre molekyler som kroppen tar opp som næring. Menneskekroppen produserer vanligvis mest av fordøyelsesenzymer vi trenger, men de er også tilstede i rå mat. Forskjellige enzymer hjelper fordøye ulike typer mat. Lipase, for eksempel, fordøyer fett mens protease fordøyer protein og amylase bryter ned stivelse

Mangler

Mange mennesker mangler et bestemt enzym nødvendig for å fordøye bestemte matvarer. Mennesker som er laktose intolerant, for eksempel, ikke kan fordøye melk eller melkeprodukter. Sukker og andre karbohydrater forårsake problemer for folk som er galaktose eller fruktose intolerant.

Gastrointestinale problemer

Gastrointestinal problemer oppstår når det ikke er nok enzymer til å skikkelig bryte ned beløp eller typer matvarer forbrukes. Den typiske amerikanske dietten består av kokt og bearbeidet mat, som inneholder bare små mengder aktive enzymer. Fordøyelse må da gjøres av kroppens enzymer alene. Dette kan føre til redusert opptak av næringsstoffer i tillegg til oppblåsthet, diar¨¦, forstoppelse, kramper og halsbrann, ifølge Nutraceuticals World. Det kan også være en medvirkende faktor til depresjon, utmattelse, AD /HD, matt hud og for tidlig aldring, i henhold til bedre ernæring magasinet.

Supplements

Mange enzymet kosttilskudd er på markedet i dag. Foods kan også brukes til å hjelpe fordøyelsen. Rå mat er naturlig rike på enzymer, spesielt når det spises kort tid etter at de er høstet. Avocado er rik på lipase, enzymet som fordøyer fett. Miso, en gjæret soya produkt og god smaksforsterker, er også rik på enzymer så lenge det ikke er kokt. Peppermynte te, fersk ingefær og djevelens klør også kan fungere som en digestive hjelp og blir ofte brukt til å lindre fordøyelsesbesvær.

Fordøye Beans

Den menneskelige kroppen ikke produserer ikke enzymer for å fordøye helt bønner og noen andre komplekse karbohydrater . Bakterier i nedre tarmen bruker egne enzymer for å beite på de ufordøyde partikler. Gasser er et biprodukt av denne prosessen.

Amming Fordeler

Morsmelk ikke bare inneholder de riktige proporsjonene av protein, karbohydrater og fett, inneholder den også fordøyelsesenzymer ikke funnet i formelen. Dette kan være grunnen til barn som får morsmelk har færre tarm problemer enn flaske-matet spedbarn, ifølge Odyssey magazine.


Previous:nothing Next:metoder for å øke metabolic rate

Relaterte artikler


 • muskel bygging kosthold tips
 • bivirkninger av for mye salt inntak
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre kosthold og gåing
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • den beste dietten planer for ungdom
 • super mat diett plan
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com