sunt kosthold planer for kvinner

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-16
Mediene bombarderer oss hver dag med noen diett plan eller en annen. Mange er kjepphest dietter og nesten umulig å følge. Gode råd for å spise sunt er like lett å finne, men å leve sunt kommer ned til følge det rådet, som er den harde delen. Ifølge womenshealth. gov 60 prosent av kvinner i USA er overvektige, og en tredjedel er overvektige

Hva du trenger å vite

Kvinner har spesielle ernæringsmessige behov. For eksempel, kvinner i fertil alder trenger mer jern og folsyre i kosten. Jern finnes i mange befestet varme frokostblandinger. Også vurdere å legge karri pulver og tørket timian som krydder for oppskrifter, begge er lastet med jern og legge noen ekstra kalorier. Folsyre finnes i befestede matvarer som frokostblandinger eller grønne bladgrønnsaker. Kvinner bør også vurdere å investere i en god kalsiumtilskudd.

DASH Diet

DASH står for Dietary Approaches to Stop Hypertension. Mens det er ikke et vekttap diett, har mange av sine brukere likte denne side påvirke. Dietten plan kommer høyt anbefalt fra mange kilder, som for eksempel National Institutes of Health og American Heart Association. The DASH diett plan omfatter ulike nivåer av kaloriinntaket og ble også brukt som grunnlag for USDA mat pyramide, den inneholder også en 1200 calorie plan spesielt for kvinner. Er det enkleste kosthold å følge? Sannsynligvis ikke, men den en av de sunneste. Dietten konsentrerer seg om upping grønnsaker og frukt inntak, men gir litt slingringsmonn ved å innlemme sunn, velsmakende oppskrifter.

god ressurs

Sparkpeople. com er en stor, gratis community nettsted. Det har tusenvis av oppskrifter og sunt kosthold planer. Nettstedet tilbyr en personlig diett plan, oppslagstavler og blogger fullpakket med informasjon og støtte for slankere. Du må registrere deg tilgang til hele nettstedet, men det er gratis og populær, hevder nettstedet å ha 5 millioner medlemmer

Hensyn

Få tankene ut av kjepphest kosthold modus -. De rett og slett ikke fungerer. I det lange løp, må du endre matvaner å miste vekt og holde den av, så gjør det på sunn måte. Alltid diskutere kosthold planer med legen din før du starter: Legen din bør være en god ressurs i å hjelpe deg å finne et gjennomførbart sunt kosthold plan.


Previous:nothing Next:sunn kreft-forebygge kosthold

Relaterte artikler


 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
 • multi-vitamin bivirkninger
 • kilder til protein i kosten
 • forbedret leverfunksjon gjennom kosthold
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • de helsemessige fordelene av lakseolje
 • bivirkninger av prenate dha
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • hva må en food etikett liste
 • vekttap avrusning program
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com