ultra-enkel diett plan

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-11
Det er flere måter å tenke ut en diett plan, men den enkleste planen er en som krever veldig lite i veien for kalori teller eller mat utveksling. Ultra-enkel diett planer er utformet på en slik måte at alt du trenger å gjøre er å spise mat og gå ned i vekt

Pakket Planer

Planer som NutriSystem er utformet på en slik måte at det tar alle de gjetting ut av kalori telling og måltid planlegging. Når du blir med, tenke de et måltid plan for deg, og deretter pakket måltider vil bli sendt til deg ukentlig. Du bare varme opp den aktuelle måltidet og spise den. Dette programmet omfatter også snacks.

Ulempen med dette programmet er at det kan være dyrt, og du har å velge matvarer fra valgene.

Lag din egen pakke Plan

Lag din egen pakke plan basert på kalori telling. Du kan besøke flere nettsteder online for å beregne kalori teller for å opprettholde vekten din. For hver kilo per uke som du ønsker å gå ned, trekke fra 500 kalorier per dag fra vedlikehold kalorier. Hvis du trenger 2500 kalorier per dag for å opprettholde vekten din og ønsker å miste 2 pounds per uke, vil du trekke 1000 kalorier om dagen. Dette gir deg 1500 kalorier å konsumere.

En gang i uken, kjøpe flere frosne måltider på din lokale matbutikk. Del dem i henhold til kalori teller, og med en fryser markør utpeke dem til lunsj eller middag. Til frokost, ha en skål med hele korn korn, fersk frukt og skummet melk. Plan for snacks og dele dem opp i individuelle porsjoner. Sørg for at det daglige kalori totalt er oppfylt. Så alt du trenger å gjøre for lunsj eller middag er mikrobølgeovn måltidet etter anvisningen på pakken og spise.

Denne metoden krever litt beregning på din del en gang i uka. Det er mye billigere enn en betalt plan og du er i stand til å velge matvarer som du spiser.

Den enkleste Plan

Drikk vann. Erstatte brus, selv diett brus, med vann. Drikk et glass vann før måltider og snacks. Holde kroppen hydrert hjelper det å arbeide mer effektivt og hjelpe deg å forbruke mindre mat. Spis et annet servering av rå frukt eller grønnsaker per dag. En gang i uken, spise en liten salat med kosthold dressing til middag. Spise tre biter mindre til lunsj og middag. Eventuelle triks som fjerner noen kalorier på et tidspunkt vil være enkelt og vellykkede.


Previous:nothing Next:friske nyrer kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • normal kroppsvekt for kvinner
 • flytende dietter for vekttap
 • hvor å miste vekt jobbe netter
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • guide til urte vekttap ingredienser
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com