vekttap og hårtap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-19
Hvis du er en av dem som søker å gå ned i vekt, det er noe du trenger å bli gjort oppmerksom på. Rapid vekttap i løpet av flere uker eller måneder kan føre til hårtap. Enhver type crash slanking eller spiseforstyrrelser kan føre til at du mister noe av håret ditt så lenge vekten fortsetter å falle

Betydning

Vekttap og hårtap er viktig fordi de kan føre til at du ikke bare ha en usunn utseende, men kroppen din kan være i nød internt også. Når du spiser eller drikker, er kroppen utstyrt med mange av de vitaminer og næringsstoffer som du trenger for å fungere. Hvis du taper vekt raskt, vil kroppen naturlig har et underskudd, og som kan føre til hårtap over en lengre periode, i henhold til Pittsburgh Post-Gazette.

Effekter

Hvis du tilfeldigvis være overvektig, så å miste vekt er en god ting å gjøre. Imidlertid kan miste vekt på en usunn måte føre til håret tynnes ut, blant flere andre ting. Ifølge leger ved Mayo Clinic, den beste måten å gå ned i vekt er langsomt, omtrent to pounds en uke. Dette vil gi kroppen din tid til å tilpasse seg en sunnere livsstil, og vil bidra til å redusere eventuelle håravfall forårsaket av ernæringsmessige mangler.

Fakta

Hår tap forårsaket av rask vekttap er reversibel. Når kroppen får tilbake i takt med hva den trenger i form av vitaminer og næringsstoffer, vil håret begynne å vokse igjen naturlig. Spiseforstyrrelser kan også føre til hårtap, for både menn og kvinner, fordi du er enten å fjerne eller blokkere hva kroppen din trenger for å være sunn. Hvis kjepphest dietter, krasje dietter, og /eller spiseforstyrrelser er aktive i livet ditt, være forsiktig fordi det kan føre til hårtap.

Hensyn

Nå er det viktig å vite at hvis du skulle miste en betydelig vekt raskt, eller du velger å gå på en streng diett, du meget vel kan ikke miste noe av håret ditt. De viktigste koblingen mellom hårtap og vekttap er at det kommer ned til næringsstoffer og vitaminer i kroppen din, slik at så lenge du holder deg sunn, bør du ikke ha noen problemer med håret ditt.

Forebygging /løsning

Før du starter et fitness diett for å miste vekt, er det viktig å konsultere med en lege om dine vekttap mål. De kan ha tips til å hjelpe deg å flytte sammen i et trygt og sunt hastighet. WebMD anbefaler at du tar et vitamin tilskudd hver dag når du prøver å gå ned i vekt for å fylle de næringsstoffene du kan miste. Legene anbefaler også å holde et sunt kosthold full av alle de essensielle daglige behov.


Previous:nothing Next:dietter som behandler acid reflux

Relaterte artikler


 • nyttig dietter for kolesterol
 • 1500 kaloriinntak menyen plan
 • hellige hjerte kosthold instruksjoner
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • mat for raskt vekttap
 • om detox dietter
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • kalsium lactate informasjon
 • å spise 12 super mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com