vekttap spise plan for kvinner

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-17
Som kvinner, er vi ofte fortalte vi er emosjonelle eaters, at våre hormoner gjør det vanskeligere å gå ned i vekt, eller vi må bare akseptere at kroppen vil aldri bli det samme etter at vi har barn. Kanskje det er noe sant i alt dette, men tro det helhjertet kan også gjøre oss føler håpløse i kampen for å gå ned i vekt, så setter det hele til side og vedta en positiv holdning om dine evner og vilje til å gå ned i vekt. Med et balansert kosthold plan og mosjon, er det ikke så umulig som alle ville ha oss tror det er

Balansert ernæring

Fokus på å skape et balansert kosthold heller enn å kutte ut karbohydrater, eliminere fett, og glemmer sukker som kjepphest dietter ville ha du gjør. Du kan aldri komme bort fra å telle kalorier, men ved å inkludere komplekse karbohydrater, magre proteiner, og enumettede fettsyrer i din daglige snacks og måltider, kan du føle deg fornøyd med kalorier du forbruker.

Komplekse karbohydrater ta lengre tid for kroppen å fordøye, og hjelpe deg til å føle deg mett lenger. Så hele korn og fiber som finnes i korn, havre, brød, pasta og kjeks bør gjøre veien inn i dine måltider. Grønnsaker gir komplekse karbohydrater i form av fiber, så innlemme selleri, brokkoli, salat, og spinat i kostholdet ditt. Frukt er rike på antioksidanter, og gir også komplekse karbohydrater, så unn deg selv bringebær, epler, jordbær og når de er i sesong. Det enkle karbohydrater som sukker, mel bleket, og over-bearbeidet mat bør unngås, men kan gi et stort løft for energi når det spises i moderate mengder rett før eller etter en hard treningsøkt.

Protein brukes i alle deler av kroppen vår, og som omfatter magert kjøttpålegg som hvitt kjøtt kylling, kalkun, egg, eller til og med magre stykker av okse og svin vil legge litt variasjon samt noen smak til din kosthold. Lav-fett meieriprodukter som melk, yoghurt og ost er gode kilder til protein og så er nøtter og frø. Protein gir viktige aminosyrer og drivstoff for kroppen å reparere, regrow, og gjenoppbygge celler, hår, muskler, negler, og organer. Protein kan også hjelpe deg til å føle deg full og gi kroppen din med energi til trening.

Enumettet fettsyrer finnes i avokado, oliven og linfrø olje, nøtter, frø, soya bønner, og mørk sjokolade. Ifølge www. medicinenet. com, har MUFAs vist seg å redusere mage fett samtidig redusere risikoen for høyt kolesterol og hjertesykdom. Det er viktig å huske her er at alt fett, enten mettede eller umettede, har 9 kalorier per gram, så de kan legge opp raskt. MUFAs bør erstatte usunt fett i kosten din, men du har fortsatt å holde kalorier på et moderat nivå, mellom 1600 og 2000 per dag, avhengig av aktivitetsnivå, vekttap mål, og nåværende vekt og høyde.

Porsjonsstørrelsen

porsjonsstørrelsen og måltid frekvens er viktig for kvinner som prøver å gå ned i vekt. Slanking senker mengden mat du spiser, noe som kan til slutt sende kroppen inn i en sult-modus hvor det skattefunn hver kalori det blir, fordi den ikke vet når neste måltid kommer. Kort sagt, bremser stoffskiftet ned dramatisk, så du må spise enda mindre å fortsette å gå ned i vekt. En vellykket vekttap programmet vil bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet som du kutte ned på kalorier. En måte å gjøre det på er å spise flere små måltider gjennom dagen. Heller enn å holde seg til tradisjonelle tre måltider om dagen, strekke på maten ut over fem til seks måltider hver dag. Det forbeholdet er selvfølgelig å holde disse måltidene små-et sted mellom 100 og 400 kalorier hver. For hver av disse måltidene, forsøke å inkludere komplekse karbohydrater, magre proteiner, og MUFAs. Det kan høres vanskelig, men en kalkun sandwich kan lett passe regningen: én hel hvete pita lomme fylt med magert kalkun deli kjøtt, fettfattig ost, avocado skiver, salat, og en lett vinaigrette dressing. Hvis du gjør det riktig, kan alt dette oppholdet under 250 kalorier!

Bevissthet om Triggers

Som www. womenandweight. com forteller oss, kvinner er mer utsatt for emosjonelle spise. Så for å hindre en rotete bruddet blir til en kveld på sofaen med en kar med is og en gigantisk skje, gjør noe arbeid nå for å gjøre deg oppmerksom på hvilke typer av situasjoner eller følelser som fører til overindulging. Du kan finne at du spiser klippe når man kjeder seg, stressa, engstelig, deprimert, eller sliten. Men vet disse tendensene vil tillate deg å hindre matvaner du har utviklet som et resultat.

Ett triks er å bli kvitt alle de usunne snacks i huset, og lover å aldri kjøpe dem. Hvis du er stressa, er ute noe crunchy og det eneste du har i huset gulrøtter, litt over-snacking vil ikke gjøre mye skade på skalaen i morgen.

Når du har en akutt bevissthet om matvaner som de forholder seg til ditt humør, vil du være bedre forberedt på å stoppe hånden før den dykker ned i pose med potetgull for tiende gang.


Previous:nothing Next:mat som gir deg energi til idrett

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • LiPo oppløse behandling
 • gjøre pizza og sjokolade forårsaker kviser?
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • hvordan bruke grønn te for vekttap
 • innlegg koloskopi kosthold
 • hvordan du virkelig miste vekt permanent
 • tre måneder vekttap plan
 • lap band kosthold ideer
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com