vitalzym vs neprinol

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-19
Vitalzym og Neprinol er systemiske enzymet kosttilskudd. Enzymer er proteiner som hastigheten frekvensen av reaksjoner i kroppen. Enzymer finnes naturlig i kroppen, men ifølge forskning ved Dr. Max Wolf, MD, nivået av enzymer begynner å avta etter hvert som vi alder. Hensyn må tas når du velger et enzym supplement, og Vitalzym og Neprinol ligner kosttilskudd med få forskjeller

Neprinol Ingredienser

Neprinol er en 500 mg kapsel som inneholder 15 000 FUS (fibrinolytisk enheter), som er et mål på enzymaktiviteten. Den inneholder NattoSEB (en proprietær Nattokinase fibrinolytisk enzym), Peptizyme SP (en proprietær Serrapeptase fibrinolytisk enzym), en protease blanding (inneholder mikrobiell proteaser) og et enzym og kofaktor blanding (inneholder Alma, Papain, Bromelain, Rutin, Ubiquinione og Magnesium ammoniate) . Den ikke-aktive ingredienser inkluderer maltodextrin og cellulose.

Vitalzym Ingredienser

Vitalzym er en 500 mg kapsel, betyr imidlertid at flasken ikke spesifisere enzymaktivitet i forhold til FUS. Den inneholder protease, Serrapeptase, Papain, Bromelain, Amylase, lipase, Rutin, Amla og magnesiumstearat. Den ikke-aktive ingredienser inkluderer cellulose, maltodextrin, silisiumoksid og chlorophyllin.

Fordeler er

kosttilskudd på markedet spesielt fordøyelsesenzymer, men fordelen med å ta systemisk enzymer som Vitalzym og Neprinol er at de er spesielt utviklet for å oppløses i tarmen i stedet for magen. Dette øker deres absorbability, noe som gjør dem nyttige i hele kroppen.
Vitalzym og Neprinol markedsføres som alle naturlige produkter som er fri for gluten, laktose og ingen animalske produkter, som betyr at de er vegan trygge.

Forskjeller

Den viktigste ingrediensen forskjellen mellom Vitalzym og Neprinol er inkluderingen av nattokinase i Neprinol. Nattokinase bidrar til å fremme normal blod viskositet og derfor normalt blodtrykk. Det hjelper også å holde hjertet sunt. Men det er en ny formel av Vitalzym, kalt Vitalzym SEB Hjerte Formula som er lik den opprinnelige Vitalzym med tillegg av Nattokinase.

pris

Neprinol og Vitalzym kan kjøpes via Internett på ulike nettsteder som tilbyr naturlige og urte kosttilskudd. Kostnaden for en flaske med 90 kapsler av Neprinol varierer fra $ 54,99 til $ 79,99. Kostnaden for 90 kapsler av Vitalzym varierer fra $ 39,00 til $ 44,99. Selv Vitalzym er billigere å kjøpe, er det anbefalt å ta tre kapsler på Vitalzym per dag. Den anbefalte dosering av Neprinol er mellom ett og tre kapsler per dag avhengig av tilstanden du ønsker å behandle.


Previous:nothing Next:vekttap og hårtap

Relaterte artikler


 • sunt kosthold regimer
 • diabetiker måltid ideer
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • dietter som hopper start stoffskifte
 • kosthold for nyre styrke
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • om sunn kakao
 • hvordan du ned i vekt i 11 enkle trinn
 • 7 dagers kolon renset
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com