30 dagers måltid plan for personer med diabetes

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-21
Ifølge American Diabetes Association, 23600000 voksne og barn i USA har blitt diagnostisert med diabetes. Diabetikere trenger for å overvåke deres blod-sukker nivåer for å unngå hyperglykemi, som er en annen betegnelse for høyt blodsukker. Ifølge American Diabetes Association, glykemisk indeks (GI) brukes av diabetikere til å måle hvordan ulike matvarer påvirker blod-glukose nivå. En 30-dagers måltid plan for personer med diabetes må bestå av karbohydrater som kan gi langvarig energi og ikke mat som gir store mengder glukose.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Frukt

Hver 30-dagers måltid plan for personer med diabetes bør omfatte visse typer frukt. Noen frukter har ekstremt høy GI score, og andre frukter har svært lav GI score. En 30-dagers måltid plan for personer med diabetes bør bestå av frukt salater som inneholder frukt med ekstremt lav GI karakterer. Frukter som har en GI rating under 30 omfatter grapefrukt, plommer, svisker, kirsebær og fersken. Fruktsalater er stor for en 30-dagers måltid plan fordi de inneholder fiber og ekstremt lav GI karakterer.

bør imidlertid visse frukter unngås når du oppretter en 30-dagers måltid plan fordi de har ekstremt høy GI karakterer. Mango, bananer, rosiner, ananas, papaya, fiken og sultanarosiner alle har GI karakterer mer enn 50, og bør unngås når du oppretter en 30-dagers måltid plan for diabetikere.

Nuts

Når du oppretter din 30-dagers diabetiker måltider, bør du sterkt vurdere å legge nøtter til kosthold. Mange nøtter har ganske lav GI karakterer, og kan også være stor for en matbit midt på dagen. Valnøtter, cashewnøtter og peanøtter alle har GI karakterer på under 30. Nøtter er en høy calorie mat, det er derfor de ikke bør brukes som den eneste maten i et måltid. Imidlertid kan nøtter brukes som snacks eller lagt til en salat.

Grønnsaker

Hver 30-dagers måltid plan for diabetikere bør inneholde ekstremt store mengder grønnsaker. Grønnsaker har ekstremt store mengder fiber og har også en forbløffende lav GI rating. Sukker vil også bli sluppet ut i blodstrømmen sakte på grunn av det faktum at fiber senker fordøyelsesprosessen. Salater og måltider som inneholder mye fiber er også mer mettende, noe som vil hindre sukkerholdige cravings fra diabetikere. Rød paprika, grønne bønner, sopp, kål og tomater alle har GI karakterer lavere enn 20. Når du oppretter din 30-dagers diabetiker måltid plan, prøver å ta med noen vegetabilske salater.

Beans

Hvis du ønsker å gjøre salater mer interessant, så du kan prøve å legge bønner til salater. Navy bønner, grønne linser, røde linser, smør bønner og gul split bønner har GI score til under 40. Bønner kan også brukes som snacks fra tid til annen. Hver 30-dagers måltid plan for diabetikere bør inneholde grønnsaker, bønner og noen frukter på grunn av den lave GI karakterer og høyt fiber innhold.


Previous:nothing Next:om kurvene vekttap program

Relaterte artikler


 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • salatbar tips
 • kilder av LDL kolesterol
 • vekttap diett for folk på betablokkere
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • hvordan finne den beste maten for sex
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • lene mat diett plan
 • super mat diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com