Seneca indian rensing kosthold

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-06
The Seneca indiske Cleansing Kosthold er en fire-dagers avrusning ritual designet for å rense kroppen for giftstoffer mens den styrker fordøyelsessystemet og berikende indre organer med viktige mineraler. Det regimet brukes primært for helse og rensing snarere enn som et verktøy for vekttap. Inntak er begrenset til urtete, grønnsaker, frukt og buljong

Historie

Før tilstrømningen av europeiske nybyggere, var den tradisjonelle dietten av indianere sterkt avhengig av "guts og fett" med forbruk av store mengder animalsk protein og fett. De innfødte stammene i Nord-Amerika rutinemessig praktisert ulike faste ritualer som et middel til å oppnå åndelig og fysisk rensing. Kjent herbalist Hanna Kroeger er viden kreditert med popularizing Seneca indiske Cleansing kosthold i sin bok "Ageless Rettsmidler fra Mother's Kitchen. "

The Diet

Rensing av tykktarmen er målet på dag 1 av denne dietten, og en buffet med frukt er ment å oppnå nettopp det. Heldigvis liker så mye frukt som du ønsker med absolutt ingen begrensning på hvor mye eller variasjon. Bananer er den eneste frukten utestengt fra denne 24-timers segmentet.

Dag 2 kan være litt mer utfordrende ettersom det begrenser deg til forbruk av bare urtete uten mat overhodet å fylle magen. Te inneholder koffein eller andre sentralstimulerende stoffer (for eksempel grønn, svart eller ginseng) bør unngås, selv om du kan blidgjøre drikke med rå honning. En dag full av Downing bare urte te oppfordrer kroppen å dumpe giftstoffer, salt og overdreven kalsium som kan ha utviklet seg i kroppslige vev.

Tidligere, du har vært opprydding på fordøyelseskanalen. Nå er det på tide å sette noen gode ting tilbake på med et bombardement av vitaminer og mineraler. Etter en lang periode med ingen mat i det hele tatt, grønnsaker står i sentrum på dag tre. Spis så mye du vil og unne deg noen type så lenge veggies er rå eller dampet. Føl deg fri til sesong lett med urter.

Dag fire tillater litt mer kreativitet som du lapskaus opp en stor gryte med vegetabilske kjøttkraft lastet med mange av dine favoritter. Med mindre de favoritter er de typiske "stivelsesholdige" grønnsaker som poteter, mais og bønner. Stick til sunnere mat som tomater, kål, brokkoli, løk, paprika, gulrøtter og selleri. Forhåpentligvis, du føler usedvanlig sunn på dette punktet. Mens du kan få litt lei av grønnsaker, frukt og suppe, husk at alle disse mineralene er befeste din blodstrøm samt nerve-og glandular systemer.

Fordeler og Danger

Stikker til disiplin av Seneca indiske Cleansing Diet kunne sikkert synes å være ganske krevende. Men det er ment å være. Den disiplin av faste har alltid vært brukt som et redskap for åndelig utvikling. Dette er en åndelig og fysisk renselse prosess som er utformet for å rense både sinn og kropp. Men, på ingen måte bør den brukes som en vekt-tap programmet eller lang sikt kosttilskudd innsats, som den mangler ernæringsmessige behov for noen godt avrundet vekttap plan.


Previous:nothing Next:eddik og vann kosthold

Relaterte artikler


 • matvarer som er svært høy i jern
 • 6 måneders vekttap plan
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • kosthold for leveren
 • mat for nyre helse
 • hvilke matvarer forårsake nyrestein?
 • blodtype mat diett
 • innlegg koloskopi kosthold
 • høye protein dietter og risiko
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com