The South Beach Diet i filipino stil

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-07
Utviklet av Dr. Arthur Agatston, The South Beach Diet er laget for å hjelpe deg å miste vekt mens spise dagligdagse matvarer. Hvis du liker Filipino stil mat, vil du bli glad for å finne at mange filippinske retter kan tas med i denne dietten. De viktige er å velge din sauser nøye, unngå stekt mat og overvåking inntaket av karbohydrater, særlig ris

Phase One

Under Phase One of the South Beach Diet, er maten alternativene begrenset. Måltidene består av ubegrenset mengder protein, grønnsaker valgt fra en gitt liste, og et par porsjoner med sunt fett. Meieri, frukt og korn er ikke tillatt under Phase One. Dette er den mest restriktive fasen av kosthold, og kanskje den vanskeligste å tilpasse seg til noen bestemt kulinariske stil. En tradisjonell filippinsk frokost som inkluderer ris ville ikke være tillatt i denne fasen av dietten. De fleste kjøttretter som ikke er stekt ville være akseptabelt, så lenge deres sauser ikke inneholder sukker (bruk en sukker-erstatning), og de er ikke serveres med ris. Bruk grønnsaker som tilbehør i stedet.

Fase to

I løpet av fase to av South Beach Diet, er maten alternativer fortsatt kontrollert, men har du flere valg. Du kan velge fra et bredere utvalg av grønnsaker, utvalgte frukter, noen melkeprodukter, og noen hele korn. Med sin vekt på sjømat, kjøtt, grønnsaker, melkeprodukter og ris, er dette kanskje den enkleste fasen av dietten til å tilpasse seg filippinsk mat.

Tilpasning Filippinsk Cuisine

Rice er et fast innslag i filippinsk kosthold. Å overholde South Beach Diet, ris konsumert må være brun ris eller villris, og den delen størrelse skal kontrolleres. Fisk og skalldyr er tillatt, men bør være forberedt uten steking. Kjøtt er tillatt, men bør være forberedt uten steking. De fleste grønnsaker og frukt er tillatt unntatt visse starchy seg. Non-fett meieriprodukter er også tillatt. Adobong Baboy, en svin rett tradisjonelt på Filippinene, kan enkelt tilpasses til South Beach Diet ved å kontrollere mengden av fett som brukes i sausen og med en slankere kutt på svinekjøtt. Adobo retter kan også lett tilpasses til South Beach Diet også. Med litt planlegging, vil du finne en rekke filippinske retter som er akseptabelt på South Beach Diet eller kan enkelt tilpasses.


Previous:nothing Next:carb telling diett tips

Relaterte artikler


 • hvordan lavere natrium i kosten
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • hvor å miste 10 pounds i en uke
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • diett som gir raskere stoffskifte
 • ernæring: protein mat
 • hvordan holde med et treningsprogram
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com