Weight Watchers program forklart

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-19
Weight Watchers er en av de mest populære vekt-tap programmer i verden. The Weight Watchers Planen har vært å hjelpe folk til å gå ned i vekt for mer enn 45 år. Det er et program basert på sunne matvaner og positiv forsterkning fra deg selv og dine kolleger. Det oppfordrer til en sunn rate av vekttap som er mellom ett til to pounds per uke. Weight Watchers grupper holder ukentlige møter for en fast avgift som varierer fra region til region, og til det blir med spesialtilbud eller rabatter

trenger Du:
frukter. .
grønnsaker.

Møter

Weight Watchers vurderer møter for å være en av de viktigste komponentene i planen sin. Møter tillater medlemmer å dele sine triumfer og tilbakeslag i sin vekt-tap reisen. Hvert møte er ledet av en offisiell Weight Watchers "Leader" som har vært gjennom programmet og hell opprettholdt sitt vekttap. Møter varer i ca 30 minutter, med innveiing 30 minutter før planlagt starttidspunkt. Vei-in er konfidensiell. Under møtet, er tips og triks for vekttap delte, samt oppskrifter.

poeng

Ved hjelp av poeng kan du spise hva du vil, når du ønsker det, så lenge du kontrollere porsjoner. Hver mat har en tilordnet poeng verdi som kan bli regnet ut basert på kalorier, fett og fiber gram. Medlemmer har en daglig poeng mål, og de vil spise mat for å nå det bestemt nummer hver dag. I tillegg er det trettifem "flex poeng" som kan brukes gjennom hele uken, og du kan bryte dem opp og bruker fem hver dag, eller lagre dem alle for et spesielt måltid. Poeng kan opptjenes gjennom trening, og er beregnet basert på graden av intensitet og varigheten av treningen. På ditt første møte, vil du motta et poeng tracker journal samt en peker glideskala for å hjelpe deg med å finne verdien av maten du spiser.

Fylling Foods

Dette er sunn mat som er generelt lav i poeng og vil holde deg følelsen fyldigere lenger. Selv om godteri og chips er tillatt på Weight Watchers (så lenge poengene telles), understreker programmet å gjøre sunne valg og spise fylling mat for å holde fornøyd. Noen fyller matvarer har "satt poeng" verdier, og du kan spise så mye av disse elementene som du vil i ett måltid. For eksempel, hvis du spiser på en restaurant, og du er ikke sikker på hvor mye laks er på tallerkenen, kan du bruke settet poeng verdi for laks, som er seks, og spis så mye du trenger å føle deg fornøyd. Fylle mat har en tendens til å være høy i fiber og næringsrik, som helkorn, magert kjøtt og grønnsaker.

Øvelse

Programmet talsmenn bringe aktivitet inn i livet ditt trinnvis. Du kommer ikke til å begynne med å kjøre maraton hvis du for tiden gjør ingen trening i det hele tatt. Programmet oppfordrer små skritt som å ta flere 10-minutters turer i løpet av dagen, eller ta trappene i stedet for heisen på jobben. Etter hvert vil du begynne å øke treningen nivå. Programmet oppfordrer styrke-og kondisjonstrening, og omfatter supplerende øvelser for å øke øvre-og nedre-kroppen styrke. Selv om du kan tjene poeng fra trening, er det ikke nødvendig å bruke dem.

Sunn Vaner

Weight Watchers oppfordrer deg til å drikke minst seks glass av ikke-koffein væske hver dag. I tillegg er har et meieri kravet om to porsjoner per dag, med at antallet øker for gravide medlemmer, tenåringer og folk som veier mer enn en viss sum.


Previous:nothing Next:rask vektøkning årsaker

Relaterte artikler


 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • hvordan bruke oliven for glatt hud
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • de beste måtene å få en flat mage
 • kan diabetikere spise sjokolade?
 • gastrisk bypass prosedyrer
 • dietter som hopper start stoffskifte
 • farene ved å være undervektig
 • vitalzym vs neprinol
 • hvordan den flate magen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com