acai kapsler vs juice

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-27
Den acai extract funnet i ulike juicer og supplerer kommer fra et bær som vokser i Amazonas-regionen. det har blitt svært populært som i det siste på grunn av sin betydelige antioksidantegenskaper (antioksidanter bekjempe og ødelegge frie radikaler i kroppen). Acai bær ekstrakt er funnet i juice, juice konsentrat og pille form, fører til en viss grad av forvirring om hvilken form er det mest effektive. Sannheten er at ekstrakter er effektive i sine antioksidant fordeler, hvilke faktorer som fører en forbruker til å velge ett skjema over den andre for antioksidanter fordeler vil ha mer å gjøre med saker av kaloriinntaket og fiber.

helsemessige fordeler av Acai

Som nevnt i oversikten, antioksidanter som finnes i Acai bær --- flavonoider og anthocyaniner --- bekjempe frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er biprodukt giftstoffer som er forårsaket av miljøforurensning, dårlig kosthold og stress, og som framskynder prosessen av mobilnettet sammenbrudd (ellers kjent som den aldrende prosessen). Frie radikaler ikke bare skader kroppen gjennom en akselerasjon av den aldrende prosessen, men også bidrar til hjertesykdom og kreft.

tillegg er acai berry lastet med amino og essensielle fettsyrer. I forbindelse med antioksidanter, disse amino og fettsyrer hjelper også bremse aldringsprosessen og dens synlige, konkrete effektene.

Fordeler med Acai i kapselform

Den største fordelen med å ta en acai extract supplement pille i stedet drikker en acai juice produktet er at noen p-piller supplement vil ha en betydelig lavere kalori-innhold. For de som er på en streng diett og telle hver eneste kalori, er p-piller et bedre valg. En pille supplement inneholder også mye mindre sukker enn acai juice, en annen faktor for de som overvåkning av deres vekt.

For tiden er det ingen avgjørende studier som bestemmer hvor mange milligram per dag er effektivt en trygg å svelges, men de fleste acai supplement piller inneholder mellom 500 mg og 1000 mg av acai extract.

Fordeler med Acai i Juice Form

En juice form av acai er fordelaktig, sammenlignet med en pille supplement, ved at den inneholder fiber som er fjernet fra ekstraktet for å gjøre dehydrert tabletter. Hvis vekt og kaloriinntak er ikke en bekymring, får du fordelene med naturlig forekommende frukt fiber --- fortsatt til stede i de fleste juice, til tross for rekonstituering --- for ikke å nevne det faktum at det å drikke en acai juice er morsommere enn å ta en tablett.

Hvis du kjøper en acai juice, være sikker på at produktet er faktisk 100 prosent acai berry juice, som en del mindreverdige acai juice produkter har oversvømmet markedet. Disse mindre effektive acai juice er ofte fortynnes med mye vann og har vært lastet med sukker og fargestoffer. Også husk at faktiske 100 prosent acai berry juice, uten konserveringsmidler og fargestoffer, vil mest sannsynlig bli noe dyrere i forhold til andre typer juice

Andre former for Acai:. Frysetørket bær

For det virkelig dedikerte helse-entusiast, fryse-tørket acai bær eller tremasse kan kjøpes og leveres til ditt hjem. Kostnaden for frysetørket acai bær kan være litt mer kostbare enn andre, lettere tilgjengelige bær som blåbær og bringebær, men å ha selve bær på hånden for å blande inn smoothies er en svært sunn og deilig måte å svelges dem. Fordi acai Berry er høy i naturlig, sunt fett --- alt 30-50 prosent fett --- det skjemmer raskt etter høsting, og det er derfor selskaper som fryse-tørking av bær eller bær masse å gjøre dette innen timer plukke bær.

Selv får de faktiske acai bær er en enda bedre måte å få antioksidanter, er dette også den dyreste måten å få acai næringsstoffer.

Hva Acai kapsler og Acai Juice Won 't Do

Mens antioksidanter som finnes i Acai bær --- og alle andre bær --- hjelpe forsinke aldringsprosessen ved å drepe frie radikaler, er det ingen avgjørende bevis overhodet for at de vil dra huden når den brukes direkte . Mye som å drikke åtte 8-oz. glass vann om dagen holder huden fuktig og ungdommelig, acai antioksidanter kan bidra til å holde huden ung, men bare fra innsiden og ut etter inntak.

tillegg, mens de spiser frukt og drikker 100 prosent naturlig frukt juice er ekstremt sunn og nødvendig som del av et balansert kosthold, er det hevder at acai bær eller ekstrakter er magiske kosthold mat helt uten støtte av noe troverdig bevis. Eventuelle acai juice eller kapsler som gjør et krav for å redusere rynker eller få deg ned i vekt er mest sannsynlig en dyr spøk skal unngås.


Previous:nothing Next:do Pinto bønner øker blodsukkernivået?

Relaterte artikler


 • hvordan du kjøper og lagrer linfrøolje
 • hva er Winstrol v?
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • hvordan å gå ned i vekt og legge fitness
 • mat for raskt vekttap
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan gjøre lemonade detox
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • Cipramil vekttap
 • mat å spise for adrenal fatigue
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com