alfalfa bivirkninger

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-20
Alfalfa er en legume som har blitt brukt medisinsk i hundrevis av år. Den har en lang tradisjon for bruk i tradisjonell kinesisk medisin og arabisk medisin for mennesker og dyr. Navnet Alfalfa kommer fra arabisk og betyr «far til alle matvarer. " Alfalfa er tilgjengelig som et supplement i ulike former. Piller, kapsler og tørre blader er alle tilgjengelige på helsekostbutikker

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Testing

Det har kun vært et lite antall offisielle dyr og menneskelige studier på effekter og fordelene av alfalfa. Den foreløpige studier på mennesker har vist at alfalfa, når det brukes som kosttilskudd, kan senke blod nivåer av kolesterol og glukose. Siden disse studiene har vært uorganiserte, mange leger føler at bevisene ikke er avgjørende eller pålitelig, men helhetlig utøvere og naturmedisinere sterkt avhengige av alfalfa for sine medisinske egenskaper

Side Effects

Limited studier har vist at alfalfa kosttilskudd. er godt tolerert. Imidlertid har det vært rapporter om lupus bluss, en lupus-lignende syndrom, lav blodprosent, hud betennelse og gastrointestinal opprørt av noen brukere.

The Nutritional Health Supplement Guide sier at alfalfa spirer og frø har visse "aminosyrer og andre komponenter som kan være skadelig for personer med autoimmune sykdommer. " Veilederen anbefaler at alle med en alvorlig sykdom eller som tar østrogen, immun-undertrykke legemidler, vann piller eller diabetes medikamenter bør konsultere sin lege før du legger alfalfa tilskudd i kosten.

Digestive Fordeler

Alternative Helse Ezine rapporter at alfalfa har mange fordøyelses bruker. Det er ofte brukt i tonic form for fordøyelsessystemet. Det antas å øke vitalitet, stimulere appetitten og fremme vektøkning i anorexics. Det reduserer også forstoppelse, behandler kroniske sår, kurer anemi og hjelpemidler i behandlingen av diabetes.

Bone Health

Alfalfa er høy i mineral-innhold, og, på grunn av dette, er det ideelt for bein, ledd og hud . Det fremmer både bein og tenner helse. Det høye innholdet av klorofyll alfalfa støtter også veksten av bindevev og er gunstig for mennesker som lider av leddgikt. Det hjelper også i vev reparasjon. Det er nyttig å helbrede sår, sår og abscesser.

Andre bruksområder

Alfalfa er også antatt å jobbe i kolesterolsenkende. Den har blitt brukt som en antibakteriell og for å lindre bihulebetennelse. Fordi alfalfa er rikt på anti-oksidanter, er det nyttig for å bryte ned giftstoffer i blodet. Det har også vært rapporter om at alfalfa anlegget er nyttig for prostata-og urinveisproblemer.


Previous:nothing Next:wu-yi te bivirkninger

Relaterte artikler


 • meksikansk mat for diabetikere
 • matvarer som er svært høy i jern
 • sunne dietter for personer med ms
 • salatbar tips
 • hvordan å lage en deilig lav carb måltid
 • matvarer som forårsaker vektøkning
 • mat for å øke testosteron hos kvinner
 • ernæringsmessig måltid planer for idrettsutøvere
 • diett plan for diabetes pasienter
 • myter av vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com