avrusning kosthold mat

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-24
Mange avgiftning legges opp til en streng diett av ingenting unntatt grønnsaker og frukt. Mens dette kan ha en stor innvirkning, fratar det også kroppen av nødvendige næringsstoffer. En tryggere og bedre smaker detox program er en som eliminerer bestemte elementer men tillater at forbruket av matvarer som holder kroppen frisk. Målet med detox diett er å eliminere giftstoffer og andre giftstoffer fra kroppen. Unngå all bearbeidet og raffinert mat mens de spiser kun økologisk elementer er i fokus

Du trenger:
frukter.
grønnsaker.

Foods å spise

Frukt og grønnsaker er stifter av detox plan. Frukt kan være friske, tørkede, frosne eller hermetiske. Lage smoothies er en populær metode for å konsumere rikelig med frukt. Gjør disse med frisk frukt eller usøtet, drikke-klar juice. Alle grønnsaker er akseptable. Spis dem så naturlig som mulig, og ikke legge salt til å skape en bedre smak.

Bønner er akseptable i enhver form, som er havre og poteter uten bandasjer. Fersk fisk, usaltet nøtter og frø, honning og rikelig med vann er tillatt.

Foods Unngå

Det er viktig å unngå alle kjøttprodukter, inkludert rødt kjøtt, kylling, kalkun og svinekjøtt elementer. De fleste meieriprodukter, som melk og ost, bør unngås også. Alle søtsaker, junk mat, kaffe, te, alkohol, salt, pickles, brus, bør salatdressinger kjøpt i butikken og eventuelle salt unngås.

Meal Plans

Frokost alternativene inkluderer fersk frukt med naturlig yoghurt og litt havre blandet i, eller en smoothie med frisk frukt. En lunsjmeny kan bestå av en Middelhavet salat med ris kaker. Bruk fersk basilikum, sort pepper, tomater, avocado og usaltede nøtter som pålegg. Tunfisk med en potet og salat er et annet måltid valg. Spis en bakt potet med tunfisk på toppen og bland det med mais eller naturlig yoghurt og serverer den med en salat. Noen middag ideer er bakt laks og bakt potet. Dette kan også spises med dampede grønnsaker. Du kan også prøve en kinesisk stek. Velg din foretrukne grønnsaker og bland dem med bønnespirer, vårløk, litt olivenolje og ingefær. En side av brun ris kan legges til måltidet.


Previous:nothing Next:topp karakter vekt overvåkere oppskrifter

Relaterte artikler


 • den beste sunn kolon renset kroppen
 • kilder til linolensyre
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • protein diett for diabetes
 • mat som utløser vekttap
 • hvordan du kjøper og lagrer linfrøolje
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
 • en diett for å redusere magen
 • lymfe detox diett
 • vitalzym vs neprinol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com