begrenset kaloriinntak

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-12
Telle kalorier var populær lenge før dagens idé å telle karbohydrater, og en sikker måte å gå ned i vekt er å forbruke mindre kalorier. En måte å gjøre dette på er rett og slett å spise mindre, men det anses ikke den sunneste måten av de fleste leger og ernæringsfysiologer. Stedet, dieters som søker en lav-kalori diett plan bør spise omtrent det samme beløpet som alltid, og bare være mer selektiv om sine valg

Frukt Grønt

Frisk frukt og rå grønnsaker er den sunneste måten å se på kaloriinntaket-som en typisk eple (med huden) består av ingen mer enn 55 kalorier. Bananer har vanligvis ikke mer enn 75, og en frisk stykke brokkoli har så få som 10. Tatt i betraktning at de fleste raskt vekttap planer består av alt fra 950 til 1500 kalorier per dag, dieters er fri til å spise så mange frukter og grønnsaker som de ønsker.

Korn Oats

De fleste sunne frokostblandinger og oatmeals inneholder ikke mer enn 150 kalorier per kopp, og inneholde andre verdifulle næringsstoffer som fiber og kalium. Kosten bør passe på å unngå kornprodukter lastet med sukker og bør i stedet komme for sunnere valg, for eksempel Special K eller Total. Det samme gjelder for umiddelbar, flavored havregryn, som ofte inneholder store mengder sukker. Vanlig Quaker havre er et mye bedre valg, og kan tilberedes like raskt som "instant" pre-flavored varianter. Kosten kan legge en lav-cal søtningsmiddel for smak.

Lean Kjøtt

Kyllingbryst og fisk er det perfekte kjøtt hvis du ønsker å følge en lav-kalori diett, med en 6-oz. broiled skinn kylling bryst vanligvis inneholder ikke mer enn 285 kalorier. Også 4 oz. av laks som regel vil ikke ha mer enn 285 kalorier. Både kylling og fisk er full av proteiner og inneholder andre essensielle vitaminer og mineraler.

A Simple Plan

Skjæring kalorier trenger ikke å bety å sulte deg selv. I stedet bør det bety å spise mindre måltider oftere i løpet av dagen-i nærheten av fem eller seks måltider to til tre timer fra hverandre. Frokost kan bestå av en skål med Special K frokostblanding med skummet melk og en appelsin (250 totale kalorier), etterfulgt av en Slim-Fast High Protein Shake som en snack (190 kalorier). Lunsj kan være en salat med salat og fettfattig dressing, toppet med gulrøtter, brokkoli og en spiseskje av lav-fett tunfisk og skive vanlig hvete brød (150 kalorier). Dette kan bli etterfulgt av en annen protein shake (190) og en middag med laks, salat, og lav-fett yoghurt (400). Under denne planen, vil den totale kalori teller være mindre enn 1200 for dagen-og kombinert med regelmessig mosjon, ville tilhengere kunne gå ned i vekt ganske raskt.


Previous:nothing Next:mat med høyt fiber innhold

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere kolesterolet med peanøttsmør
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
 • hva reiser triglyseridnivåer?
 • oppskrifter med Stevia
 • lymfe detox diett
 • hvordan bruke grønn te for vekttap
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • low-carb dieting
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com