beste tips for vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-19
Å være overvektig kan føre til helseproblemer. Overdreven pounds kan bidra til utvikling av farlige kroniske sykdommer som diabetes og hjerteproblemer. Som et resultat av mange leger råder de som er overvektige eller fete å miste overflødig vekt. Dette kan gjøres med flittig innsats, tilslutning til en fornuftig diett plan og daglig mosjon

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Høyre Diet

Følg en rasjonell diett plan. For å gå ned i vekt, redusere mengden mat du spiser hver dag. Et godt kosthold bør ta hensyn til faktorer som høyde, alder, kjønn, vekt og ramme type. Den ideelle kosthold vil være lett å feste med, og har en balansert blanding av mat. En slik diett bør holde seg til visse grunnleggende prinsipper, slik som avhengighet av hele korn, fettfattig elementer og grønnsaker. Hele korn hjelper å føle deg full. Fettfattige matvarer legge smak uten fett. Grønnsaker og frukt er nødvendig for å gi nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Rådfør deg med en dietetiker eller lege som er spesialist på vekttap for å hjelpe deg å designe en diett som oppnår slike mål.

Øvelse

Bruk trening for å øke metabolismen, brenne ekstra kalorier, legge muskelmasse og bli sunnere. Walk i høyt tempo hver morgen for å øke blodtilførselen til ekstremiteter. Bruk vekter for å bygge opp muskelvev. Bruk en øvelse sykkel for å brenne kalorier. Hvis du ikke trener på rutinemessig basis, begynne langsomt. Tretti minutter om dagen er tilstrekkelig. Sett av en bestemt del av hver dag som du skal bruke til å utøve. Velg en øvelse du liker. Prøv en annen type trening hvis du blir lei. Belønn deg selv for ukentlig deltakelse med ikke-matvarer som for eksempel et smykke eller et spa-besøk.

Unn deg

En ukentlig godbit for eksempel en liten candy bar eller porsjon iskrem kan gi deg noe å se frem til og avverge en følelse av savn. Hvis du holder nøye oversikt over kaloriene i kostholdet ditt, bør du ha nok til at inntak av en matvare med høyt fett eller sukker. Et ukentlig godbit kan hjelpe deg å unngå overspising under resten av uken. Sett av en tid til å nyte behandle, og spise det sakte.


Previous:nothing Next:hva du skal spise på en rotasjon kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å ta seks enkle trinn til en sunn vekt
 • hvordan du spiser sunt hjerte-
 • hvordan å miste £ 25.
 • hvordan å holde seg i form mens han jobbet en kontorjobb
 • typer South Beach fase 1 desserter
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bo hydrated
 • er hyllebær giftig?
 • thermogenics og vekttap
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com