bivirkningene av acai Berry piller

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-02
Markedet for produkter avledet fra bær av acai (uttales ah-SAH-ee) palm har vært hvitglødende nylig. Selv om Acai produkter markedsføres først og fremst for deres antatte effektivitet i de områdene av vekttap og kolon rensing, har de helsepåstander gått langt utenfor disse begrensede områder av nytte. Mens krav på acai sine ytelser er overalt, er det lite informasjon å finne om eventuelle bivirkninger

Hva det er

De produktene i hjertet av denne ernæringsmessige markedsføring bonanza er avledet fra det lille, lilla bær av acai palm, som vokser i store deler av Sentral-og Sør-Amerika. Acai-deriverte produkter inkluderer juice utvunnet fra bær og et bredt utvalg av kosttilskudd, noen av dem inneholder andre ingredienser som er lagt for å forsterke effekten av ren acai extract.

Natural og derfor trygt?

Hvis du ønsker å vite mer om fordeler og ulemper med acai tilskudd før du prøver det, er Internett i live med informasjon, men det store flertallet av denne er gitt av de med en egeninteresse i å selge acai-deriverte produkter. En av de mest hørte svar på spørsmål om sikkerheten av acai går langs disse linjene: "Ber om acai er sikkert er ganske mye som å spørre om å spise et eple er trygt. " Implikasjonen er at både acai og epler er naturlige produkter, og derfor trygt. Hvis du er svaiet av denne logikken, ikke glem at den flotte oleander blomsten og enkelte sopp arter er naturlig også, men de er også potensielt dødelige.

Side Effects

Den gode nyheten om acai er at bivirkningene synes å være relativt mild. Noen mennesker tar acai Berry piller har opplevd gastrointestinal nød, det meste i form av diaré. Dette synes å være mer vanlig blant dem som er å supplere kostholdet med juice fra acai berry enn de som tar acai Berry piller. Også nevnt som en mulig bivirkning er tap av matlyst, som for de fleste brukere er akkurat den slags bivirkning de leter etter.

Allergiske Reaksjoner

Selv de mest dagligdagse produkter kan fremkalle allergiske reaksjoner hos noen mennesker . Mens acai bivirkninger synes å være svært minimal, basert på eksperimentelle data, kan noen av de som tar kosttilskudd utvunnet av denne tropiske bær få en allergisk reaksjon. Hvis du utvikler et utslett, kløe eller noe betennelse, slutter å ta pillene med en gang, og disse symptomene vil nesten helt sikkert forsvinne.

Være på vakt for Andre ingredienser

Mens acai synes å ha noen ubehagelige bivirkninger, dette kan ikke være tilfellet for alle acai-baserte kosttilskudd. Ta en veldig nær titt på ingredienslisten på emballasjen til acai produkter for å sikre at det samlede produktet inneholder ikke noe du føler deg ukomfortabel med. For eksempel, hvis du er følsom for guarana eller ville bare ikke føles riktig å ta et produkt som inneholder det, styre klar av acai-avledet kosttilskudd som inneholder guarana som en ingrediens.


Previous:nothing Next:lavt kolesterol diett matvarer for å unngå

Relaterte artikler


 • hvordan finne vekttap piller
 • vitaminer som øker stoffskiftet
 • hvordan du virkelig miste vekt permanent
 • super mat for lang levetid
 • hvordan du velger sunnere laks
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • effektiv diett planer for kvinner
 • Atkins dietten og menopause
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com