bruker hypnoterapi for vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-26
En av de nye alternativene til hjelp i vekttap bruker hypnoterapi. Når noen mennesker hører om hypnose, de automatisk avskrive tanken om det fungerer, men det er indikasjoner på at det kan ha en innvirkning på vekttap innsats. Miste vekt er ikke en enkel ting å gjøre, så jo flere hjelpe folk kan få, desto større er sjansen for langsiktig suksess

Hvordan Hypnotherapy Works

Hypnose har vært brukt i varierende grad å hjelpe folk slutte å røyke og slutte å drikke alkohol, men de siste årene har det vært en bevegelse for å bruke den til å hjelpe oppnå vekttap. Gjennomgår hypnoterapi kan enten være en en-gang ting eller det kan skje på en regelmessig basis. Gjentatte hypnoterapi økter vil øke sjansene for suksess. Ifølge Mayo Clinic, under ditt besøk med en hypnotisør, vil den normale tanker og cravings erstattes med sunnere seg, slik at du kan leve et sunnere livsstil, og dermed gå ned i vekt mer effektivt.

Resultater

Det er indisier bevis på at hypnoterapi har en positiv innvirkning på vekttap. Hypnose alene ikke kan du miste vekt, imidlertid. Du er mer sannsynlig å ha suksess hvis du også endre kosthold og inkluderer trening i rutinen. Tilhengere av hypnose sier at det ikke kan skade din vekttap sjanser, så det er ingen skade i å prøve det.

The Future of Hypnotherapy

Forskning på hypnoterapi er knapp og er ofte ikke helt pålitelig. Ifølge Vanderbilt University, er det studier som sier at hypnose hjelpemidler i vekttap, men mange av disse studiene ikke kan være fullt verifiseres fordi fokusgruppene var for små eller det var ingen kontrollgruppe. Med økningen i populariteten til hypnoterapi for vekttap, er mer forskning bundet til å gjøres for å forsøke å måle effekten det kan ha på en persons evne til å gå ned i vekt vellykket. På ingen måte er hypnoterapi garantert å fungere for alle. Det er mange mennesker der ute som har oppnådd resultater etter å ha blitt hypnotisert, men det er andre mennesker som ikke har merket noen endring. Hvis du vurderer å prøve hypnoterapi for vekttap, husk at trening og slanking er nøkkelen til suksess. Hypnose kan hjelpe deg på veien, men du må gjøre arbeidet med å se resultatene.


Previous:nothing Next:acai Berry diett og detox

Relaterte artikler


 • sikker-brann vekttap strategier med acai Berry kosthold
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • hvordan du justerer kostholdet ditt for å miste vekt raskt
 • advocare gnist ingredienser
 • naturlig peanøttsmør næringsinnhold
 • diett planer for multippel sklerose
 • diett plan for borderline diabetikere
 • sunn mat for type 1 diabetes
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com