brus rensing kosthold

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-02
The lemonade rensing kosthold er også kalt Master Cleanse. Noen mener denne dietten vil rense kroppen for giftstoffer, hjelper dieters ned i vekt og forbedre funksjonen av nyrene, nerver, arterier, blodårer, fordøyelsessystem og leveren. Mange helsearbeidere, men fraråder dette kostholdet, som de hevder kan være ineffektivt og skadelig, forårsaker ernæring mangler og forverrer alvorlige tilstander som diabetes og depresjon

Varighet

Tilhengere av lemonade rensing diett hevder at kostholdet har har å følges i minimum 10 dager og kan fortsette opp til 40 dager, flere ganger i året. Ta kontakt med en helse profesjonell før du prøver noen diett over lengre tid.

Lemonade

The lemonade som brukes i denne dietten er unik. Den er laget med 1 /10 teskje cayennepepper eller rød pepper, 2 ss ekte lønnesirup, to spiseskjeer med sitron eller lime juice og 10 gram av varme våren eller renset vann. Kunstig flavored pannekaka sirup bør ikke brukes. Økologisk sitroner og lime anbefales. Ifølge brus rensing kosthold entusiaster, sitron eller lime juice fungerer som et avføringsmiddel og avgifte agent. Den cayennepepper bryter opp slim i kroppen. Mens på lemonade rensing kosthold, er dette lemonade blandingen den eneste maten eller drikke du kan konsumere. Drikk seks til tolv glass hver dag, når du blir sulten. Ikke supplere kosten med vitaminer. De i favør av lemonade rensing diett hevder at alle næringsstoffer og vitaminer som trengs er i denne blandingen, og at fordi fast føde blir flytende under fordøyelsesprosessen, er en all-flytende diett ikke usunn.

Breaking the Diet

Du må gradvis avslutte lemonade rensing kosthold. På den første dagen av dietten, sakte drikke flere 8 unse glass fersk appelsinjuice. Ikke innlemme andre matvarer. På den andre dagen av dietten, er vegetarianere tildeles appelsin juice om morgenen, rå frukt til lunsj og frukt eller rå grønnsaker salat på natten. En kjøtt-eter andre dag består av flere glass med appelsin juice og en hjemmelaget suppe består av belgvekster, poteter, selleri, gulrøtter, grønne grønnsaker topper, løk, brun ris, okra eller okra pulver, chili, karri, kajennepepper, tomater , grønn paprika, og squash. Ikke ta med brød eller kjeks. Vegetarianere kan spise normalt på den tredje dagen av lemonade rensing diett, men rovdyr må fortsette å følge en restriktiv plan. På den tredje dagen, bør de som spiser kjøtt drikker appelsinjuice om morgenen, har mer suppe til lunsj og spise en middag som består av grønnsaker, salater eller frukt. Kjøtt, fisk, egg, brød, kaker, te, kaffe og melk er ikke å være med ennå. Normal spising kan fortsette på den fjerde dagen.

Avførende urtete og Salt Water Flush

For å bidra til å opprettholde regularitet i brus rensing diett, kan et avføringsmiddel urtete bli inntatt i løpet av morgen og kveld. Dette anbefales å hjelpemiddel i renselsesprosess og forhindre fordøyelsesbesvær. En annen viktig del av denne dietten er saltvann flush. Mix mellom to teskjeer og en spiseskje med havsalt og en liter romtemperert vann. Drikk dette på en gang. Noen velger å drikke den på badet, som sin lakserende effekten er tilsynelatende dramatiske og umiddelbare. Dette skal gjentas hver dag, mens på rens. En avførende urtete og saltvann flush er de eneste drikke som kan brukes til å supplere lemonade.

Side Effects

Hunger, tretthet, smerter og plager, irritabilitet og kvalme kan alle forekomme mens du er på lemonade rensing kosthold. Lettelser i kosten ved å spise kun frukt og grønnsaker i noen dager før kunne minske disse bivirkningene, men ikke eliminere dem fullstendig.


Previous:nothing Next:saften kroppen rens

Relaterte artikler


 • innlegg koloskopi kosthold
 • hva må en food etikett liste
 • mat for overvektige vekttap
 • kosthold for kjøttetere
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • hva er den beste dietten for vekttap?
 • vekttap spise plan for kvinner
 • kosthold planlegging prinsipper
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com