den beste raske dietter

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-09
Når du går på en diett, er det frustrerende å vente i månedsvis før du ser resultater. Ser lite endring på skalaen er demotiverende og deprimerende. Lokke av raske vekttap brensler en milliard dollar industri. Men legene advarer at å miste vekt for fort er farlig for helsen din. Det finnes ingen magiske måter å gå ned i vekt over natten. Men den gode nyheten er at det finnes måter å gå ned i vekt ganske raskt uten fare for helsen din. The Atkins Diet, South Beach Diet og Scarsdale Medical Diet er alle planer der folk har konsekvent rapportert å miste vekt raskt.

Generelle råd

ett råd som kan virke counterintuitive å raskt vekttap er å spise oftere. Leger og kosthold eksperter er enige om at sult og nekte deg selv mat over lengre tid ikke vil føre til mer vekttap men mindre, som kroppen vil begynne å holde på hvilke næringsstoffer det blir for lengre mengder tid, i frykt for at det kan få noe mer. Spise flere Smalls måltider om dagen er ikke bare mer effektiv for vekttap enn sulter deg selv, er det en sunnere å spise vane enn standard tre-måltider-om-dagen tradisjon også.

The Atkins Diet

I Atkins diett, du praktisk talt eliminere karbohydrater og øke protein, får kroppen din til en tilstand som heter ketose. Dieters som spiser mer protein har vist seg å føle seg mer tilfreds, og å miste vekt raskt. Men du også redusere inntaket av frukt og grønnsaker, som ikke er sunt i lengden.

The South Beach Diet

The South Beach Diet er et lignende program til Atkins, men er litt mindre restriktiv, spesielt i sin innledende fase. South Beach gir mer mat, og har ikke et karbohydrat grense som Atkins gjør. The South Beach Diet er en god plan hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, men finner du reglene for Atkins planen for restriktiv.

Scarsdale Medical Diet

Den Scarsdale Diet er en lav-kalori, fast-menyen kosthold. Måltidene er diktert av en strikt plan. Den Scarsdale Diet lover at det er mulig å gå ned ti pounds i fjorten dager. Den Scarsdale kosthold er et godt valg for noen som ønsker å gå ned i vekt raskt, og som ikke ønsker å bekymre deg for hvilke matvarer å velge og å unngå.

Master Cleanse

The Master Cleanse er et populært alternativ for folk som ønsker å gå ned i vekt raskt. Det er en svært kortsiktig alternativ, men som hele dietten består av å drikke annet enn vann med et par spiseskjeer sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup.

Advarsel

Det kan være veldig fristende når du prøver å gå ned i vekt å ta fatt på en sterkt redusert kalori diett eller en diett hvor du spiser en mat til utelukkelse av nesten alle andre. Disse kan gi svært kortsiktig vekttap, men tapet vil være nesten sikkert bli kortvarig. Disse diettene også nekte kroppen viktige vitaminer og proteiner, noe som kan føre til alvorlige helseproblemer som trøtthet, depresjon, søvnløshet og håravfall.


Previous:nothing Next:elektrolytt vs renset vann

Relaterte artikler


 • vekttap effekter av kanel
 • vekttap diett for folk på betablokkere
 • hvordan ta resveratrol
 • Cipramil vekttap
 • fast food for diabetikere
 • T-banen diett informasjon
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • matvarer for å hjelpe funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • måter å få en flat mage
 • benefiber bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com