den beste vekttap piller for kvinne

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-17
Kvinner kan få vekt for en rekke årsaker. Forbruker mer kalorier enn du kan brenne vil få deg til å få vekt. Hormon endringer i en kvinnes kropp kan senke forbrenningen og føre de ekstra pounds skal vises. Mangel på mosjon og dårlig kosthold valg er også vanlig faktorer som bidrar til vektproblemer. Den ekstra pounds så ikke ut over natten, og sjansene er at de vil ikke oppløses så raskt. Vekttap piller kan hjelpe kvinner i deres kamp for å kvitte seg med de ekstra pounds. Kvinner bør snakke med sin lege før du tar slankepiller.

Fat Binders

Fat bindemidler er piller du tar før du spiser et måltid. Fat-bindende piller hindrer bukspyttkjertelen fra behandler en prosentandel av fettet du spiser. Fat bindemidler er de første vekttap piller godkjent av Food and Drug Administration. Den Alli merke fett bindemiddel hindrer 25 prosent av fettinntaket fra å bli absorbert i kroppen din. Proactol er et annet merke av fett bindemiddel. Det binder 30 prosent av fett og utfører samme måte Alli. Alli brukere har rapportert bivirkninger. Noen av disse er fet gass og inkontinens. Alle fett bindemidler skal brukes mens de spiser balansert lav-fett dietter. Fat bindemidler kan hjelpe deg å kaste uønskede pounds bare ved å ta pillene, og endre på hva du spiser.

Appetittdempende midler

For å unngå ekstra snacking noen kvinner kan ta en appetitt suppressant. De fleste av vekttap piller har en base ingrediens som heter phenethylamine. Phenethylamine virker ved å stimulere nervesystemet ditt. Det sender "Jeg er ikke sulten" signaler til din sult sendere utenom behovet for å spise så mye mat. Appetittdempende midler som Hoodia og Fastin har vært vellykket i å hjelpe noen kvinner ned i vekt. Kvinner som klager over snacking for sent eller for mye vil ha nytte av en appetitt suppressant. Disse vekttap piller er sentralstimulerende midler, og noen har bivirkninger. Søvnløshet og nervøsitet er bare to av de bivirkninger som er rapportert hos kvinner.

Fat brennere

Fat brennere fungerer litt annerledes enn en appetitt suppressant eller fett bindemiddel. Fat brennere arbeid for å brenne eller redusere fett kroppen din lagrer. Fat brennere også øke metabolismen av deres individuelle formel, brenne fett og øke energi. Enkelte populære fett brennere har disse hovedingrediensene-ephedra, koffein, HCA, ginseng og grønn te. Tatt i store doser noen vekttap piller kan være skadelige for hjertet eller leveren. Kvinner bør være forsiktig med å ta piller som gjør dem altfor nervøs eller gjør det vanskelig å puste. For å være sikker, jo mer naturlig fett-brenning forbindelser som inneholder grønn te eller ginseng er trolig best for kvinner.


Previous:nothing Next:virkningen av å konsumere ekstra kalorier i matvarer

Relaterte artikler


 • intestinal rensing dietter
 • ukentlig vekttap spising plan
 • mat som øker LDL kolesterol
 • roer kosthold
 • kalorier i alkohol og vin
 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking igjen
 • enkle diabetes diett plan
 • frukt fiber kosthold
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com