den mest effektive appetitt suppressant

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-23
Trening er den beste appetitt suppressant. I tillegg til at det er helt naturlig, kan det oppnås gjennom en rekke måter for å dekke dine individuelle behov. Få litt mosjon 20 til 30 minutter før måltidet for å redusere appetitten. I tillegg til å miste vekt, vil du få en rekke helsemessige fordeler som spenner fra økt kardiovaskulær helse til bedre bein styrke. Aerob trening, siden det brenner mest kalorier, er den foretrukne treningsform hvis du prøver å gå ned i vekt, ifølge American Heart Association.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Landbaserte Øvelse

Start walking. Turgåing, ifølge American Heart Association, er den anbefalte metoden for trening for de som nettopp startet et treningsprogram. Turgåing er lav pris, siden du bare utgiftene vil være kostnaden for et par gode sko. Det er praktisk og kan gjøres enten innendørs eller utendørs. Det kan gjøres i ditt eget tempo. Du kan justere trening fra en rolig spasertur til en mer intens, calorie-brenning power walk format. Av alle aktivitetene, har walking den laveste frafallet.

Gå sykling. Sykling, enten er stillestående eller stå alene, forbrenner mange kalorier, og er en effektiv appetitt suppressant. I tillegg til det kardiovaskulære systemet får en treningsøkt, din lavere kropp høster resultater. Ride sykkelen i 20 til 30 minutter før måltidet og du vil merke en redusert lyst til å spise.

Må husarbeid. Tretti minutter før spising måltidet, gjør husarbeid raskt enought å øke hjertefrekvensen. Ifølge American Heart Association, kan eksemplene plen å klippe, flytte møbler og veggmaleri.

Vannbasert Aktiviteter

Vann gir en oppdrift som landet ikke. Dette gir deg større bevegelser uten belastning. Vann er vanligvis brukes i fysioterapi og vekttap programmer på grunn av sin felles vennlighet.

Start vannaerobic. Vann aerobic kan gi deg en all-body workout å brenne mest kalorier siden det gir naturlig motstand mot dine bevegelser, ifølge myoptimumhealth. com. Plus, kan du få den beste allround toning opplevelse. For en alt kroppen, komme i bassenget og late som du er langrenn. Eller, jogge rundt omkretsen av bassenget. Ericka Stratton, av US Air Force, liker den sikkerheten som vannaerobic gir til utøvere.

Start svømming. Svømming er også en effektiv appetitt suppressant siden det brenner så mange kalorier. Start sakte og gradvis øke tiden og intensitet.

Få Demovarer.

Sjekk med din medisinsk omsorg leverandøren før du begynner på et treningsprogram som skal brukes som en appetitt suppressant. Du må gjøre visse du er fysisk i stand og vil ikke skade deg selv. Du må også være klar over hva målet ditt hjerte rate er. En medisinsk faglig kan hjelpe deg med dette.


Previous:nothing Next:mat høyt på vitamin B2

Relaterte artikler


 • er detox dietter trygt?
 • hvordan du skal gjøre sunn vekttap
 • bivirkninger av for mye salt inntak
 • naturlig rensing av kroppen
 • god mat for blæren infeksjoner
 • hva er en muskmelon?
 • Slik finner phentermine
 • diett for hjertekirurgi pasienter
 • hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt
 • kosthold for en flat mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com