diett plan for å senke blodsukkeret

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-29
Et sunt kosthold som senker blodsukkeret ditt består av å redusere matvarer som er høy i mettet og trans fett, og spise mer mat som har kostfiber og komplekse karbohydrater. Hele korn, grønnsaker og fersk frukt er gunstig for deg som de gir vitaminer og næringsstoffer som er nødvendige for generelt god helse. Spise måltider til samme tid hver dag kan redusere risikoen for sukker nivå pigger i blodet ved å opprettholde et konsistent nivå gjennom hele dagen. Endelig, kan utøve holde sukker nivåer på et sunt nivå når vanlig treningsøkt regimer opprettholdes.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Reduser enkle karbohydrater

Chips, raffinert hvitt mel, brus og godteri alle inneholder enkle karbohydrater som brytes ned og omgjort til sukker raskt. Disse karbohydrater er skadelig fordi de mangler liten næringsverdi og ikke tilfredsstiller din sult. Som et resultat, bruker du større mengder av enkle karbohydrater for å føle deg mett, og blodsukkeret stiger. I stedet for å eliminere enkle karbohydrater helt, redusere og erstatte dem med komplekse karbohydrater som inkluderer hele hvete korn, frokostblandinger, tortillas, mais og andre stivelsesholdige grønnsaker. Grønnsaker og frukt har lave nivåer av karbohydrater og de også inneholder vitaminer for å holde deg frisk. Bytt ut margarin og smør med oliven, raps og vegetabilsk olje når matlaging. Spis fisk to til tre ganger i uken for å redusere blodsukkeret og øke protein.

Planlagt Måltidene

Lag en spise tidsplan eller snakke med ernæringsfysiolog om den beste tiden å spise måltider. Ved å spise måltider rundt samme tid hver dag er du en stabil blodsukker. Spise tunge måltider som pasta på kvelden kan føre til at blodsukkeret til å stige og holde seg høy neste morgen, noe som kaster av timeplanen din. Bruk en plate til å beregne porsjoner ved å opprette en linje for å splitte plate i to, etterfulgt av en annen linje på den ene siden av platen for å lage en annen del. Den største delen bør være ikke-stivelsesholdige matvarer som gulrøtter, salat, paprika og spinat. De resterende delene skal stivelsesholdige matvarer som grove kornvarer brød, pasta, poteter eller bønner, og et utvalg av kjøtt. Ditt kjøtt bør være lav i mettet fett, noe som betyr magre kjøtt, indrefilet av svin, skinn kylling eller fisk.

Øvelse

Trening er et viktig skritt i å forbedre blodsukkeret, som overvekt bidrar til høy glukose nivå. For å opprettholde en sunn vekt, drive fysisk aktivitet i minst 30 minutter om dagen, fem ganger i uken. Ved arbeid ut dekk du lett, kan du bryte opp mosjon i 5 til 10 minutters intervaller i løpet av dagen. Du bør ikke trene om natten som endorfiner er løslatt etter å ha trent, noe som gir deg øker i energi og kan forstyrre dine sover tidsplanen. Snakk med legen din for å finne den beste treningen rutine for deg.


Previous:nothing Next:low-carb diett mat

Relaterte artikler


 • advocare gnist ingredienser
 • hvor å miste vekt trygt og effektivt
 • breastfeeding vekttap plan
 • den ultrametabolism kosthold
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • super mat diett plan
 • hvor mange kalorier bør vi spise?
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • do krydret mat øke stoffskiftet?
 • hvilke merker av brød er lav i salt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com