dietter til lavere alvorlig høyt kolesterol

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-19
Sterkt høyt kolesterol kan være farlig hvis det ikke raskt endret. Det kan føre til hjertesvikt som kan til slutt føre til døden. Men, kan høyt kolesterol reverseres og flertallet av det starter med kostholdet ditt. Et sunt kosthold er utformet for å redusere høyt kolesterol er ikke bare sunt, kan det redde livet ditt

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

Frukt og grønnsaker

Spis rikelig av disse. Spis dem ofte og til hvert måltid. Men ikke legg ekstra sukker eller dipping saus. Disse tilleggene vil annullere helse attributter i frukt og grønnsaker har, og vil ikke hjelpe deg i din søken til å redusere høyt kolesterol.

Ingen Mettet Fett

Mettet fett er lastet med ingredienser som vil sende kolesterol stigende. Det er best å unngå all mat som inneholder mettet fett. Produktene er pålagt å oppgi hvor mye mettet fett er i en porsjon, så sjekk baksiden av beholderen for ernæring fakta.

Bytt til Whole Wheat

Endre alle stivelsesprodukter til hele hvete produkter. Dette betyr ikke mer hvit pasta, ris eller brød. De har lagt til ingredienser som kan øke kolesterolet. Hel hvete har ikke vært tungt bearbeidet og har en stor mengde fiber. Disse fibrene vil fylle deg opp raskere slik at du vil spise mindre også.

Begrens Protein

Foods tunge i protein kan øke kolesterolet. Unngå kjøtt og flesk. Lean stykker av kylling og kalkun er OK hvis du spiser dem i begrenset mengde. Fisk kan være den beste protein-baserte mat du kan ha, fordi det er ekstremt slank og har et lavt kolesterol teller.

Soya

Switch fra melk-baserte produkter til soya. Soya har ikke kolesterol vanlig melk, men har alle de vitaminer. Soya også vil vare lenger i kjøleskapet, så hvis du har problemer avsluttet liter melk, innkjøp soya kan spare deg penger i det lange løp.

Ingen Salt

Unngå ethvert produkt som er tungt saltet. Salt er dårlig når det gjelder kolesterol. Din mat kan ikke smake så godt uten salt, men fjerne krydderet kan hjelpe redde livet ditt.


Previous:nothing Next:beste tips for vekttap

Relaterte artikler


 • oppnåelig vekttap
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • hvordan du bruker sassy vann å gå ned i vekt
 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • kosthold planlegging prinsipper
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • cellulite kur av trening
 • alex Jamieson detox diett
 • årsaker til et alkalisk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com