do Pinto bønner øker blodsukkernivået?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-26
Langt fra å øke blodsukkeret, pinto bønner inneholder ingredienser som har vært forbundet med å kontrollere blodsukkernivået. De er hjerte-sunn og lavt på glykemisk indeks (som betyr at deres forbruk har liten innvirkning på blodsukker). Som sådan, er et kosthold med et høyt inntak av pinto bønner sammen med andre belgfrukter ofte anbefalt for å forebygge og håndtere type 2 diabetes

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

opprinnelse Pinto Bean

Pinto er spansk for "malt", et ord som beskriver ukokt Pinto Bean, som er beige med røde klatter. Den pinto bean er innfødt til Amerika, og aztekerne var de første til å dyrke den i det 10. århundre. I dag er de spises over hele verden. I USA og Mexico, de er den viktigste komponenten i populær rett frijoles (refried bønner).

Næringsinnholdet i Pinto Beans

Pinto bønner er høy i løselig fiber og lite fett. Spise Pinto bønner er en god måte å få vitaminer som tiamin og kalium, samt mineraler som magnesium, jern og kobber. Fordi de er høy i protein, kan Pinto bønner erstatte kjøtt i kostholdet ditt.

Fordeler av Pinto Bean

Den fiberinnholdet i Pinto bean er bra for hjertet, redusere kolesterol og bidra til å forebygge hjertesykdom. Jernet i Pinto bønner kan øke din energi, mens kalium har vært forbundet med å bevare minnet.

Effekter på Blood Sugar

Økt fiber inntak, særlig det om løselig fiber, kan hindre at blodsukkeret stiger etter å ha spist og kan redusere insulin resistens. Belgfrukter som bønner Pinto er en kilde til energi som er enda og treg å brenne i stedet uregelmessig, slik tilfellet er med karbohydrater og sukker, som øker blodsukkeret raskt. Fordi pinto bønner er rikelig i løselig fiber, kan deres daglige forbruk bistå i å kontrollere blodsukkernivået.

Type 2 Diabetes og Pinto Beans

I 2008 rapporterte forskere i "American Journal of Clinical Nutrition" som vanlig Forbruket av belgfrukter kan bidra til å forhindre type 2 diabetes. Nær 65 000 kvinner ble studert over en fem-års periode sammen med deres risiko for type 2 diabetes. Forskere fant at en diett høy i belgfrukter korrelert med en 38 prosent reduksjon i risikoen for å utvikle diabetes. Sammen med den observasjon at dietter høy i fiber kan bidra til å kontrollere blodsukkeret, har denne typen studier ledet diabetiker guider som "Hva å spise hvis du har diabetes: A Guide to Legge Nutritional Therapy til din behandlingsplan," å anbefale forbruk av belgfrukter som bønner Pinto.


Previous:nothing Next:ernæring, kosthold og oral helse

Relaterte artikler


 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • hvordan å øke vitamin D i systemet
 • måter å få en flat mage
 • diett som gir raskere stoffskifte
 • honning og vekttap
 • matvarer som hjelper vekttap
 • hva er Winstrol v?
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • fransk frites næringsverdi
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com