eddik og vann kosthold

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-05
Hva er eddik kosthold? Med stadig skiftende dietter og moter, er det vanskelig å holde styr på det beste kostholdet. En mulighet er eddik og vann kosthold. I motsetning til de andre sprø dietter på markedet, er eddik og vann kosthold lett tilgjengelig, lett å følge og effektiv. Du kan kjøpe eddik i en helsekost butikk og du bare bland den med vann

Hva er eddik kosthold?

En eddik kosthold innebærer å drikke eddik eller eple cider eddik på daglig basis. Det er trygt og helt naturlig. Eple cider eddik er tonic laget av gjærende saften fra et eple. Juicen er presset ut av eple, gjær og sukker er lagt til juice, og da er det gjærer i en form for eddik.

Apple cider eddik er full av viktige vitaminer og mineraler, og kan nytte for deg på den måten. For eksempel, den inneholder vitamin C, E, A, P, B1, B2, B6 og. Den inneholder også mangan, jern, kalsium, kobber, etc. Disse kan hjelpe med generelt god helse og kan være en viktig del av et sunt kosthold.

Hvordan fungerer denne dietten fungerer?

Apple cider eddik har blitt brukt i mange år for ulike helsespørsmål, for eksempel helbrede hodepine, kronisk tretthet og høyt blodtrykk. Det er nå mulig at eplecider eddik kan hjelpe til med vekttap. Eddik kosthold har vist seg å øke hastigheten på stoffskiftet, noe som fører til brenning uønskede pounds. Eddik kosthold kan bidra til å redusere appetitten. Eplene gjorde i cider inneholder pektin, som er et kostfiber som kan hjelpe til å holde magen mett. Derfor er cider eddik fungerer som en naturlig appetitt suppressant.

Hvordan bruke denne dietten

For å følge denne dietten, er det anbefalt å bruke til å mix 2 til 4 spiseskjeer av eddik med vann og drikke det opp til en time før et måltid. Dette kan bidra til å lindre sult og tillater deg å spise mindre mat porsjoner og likevel føle deg fornøyd og full. Det er også bevis som viser drikke denne blandingen eddik før et måltid kan redusere kolesterolet bygge opp. Hvis du ikke kan stå smaken, er det også pillen former tilgjengelig, selv om p-piller formene er ikke like vellykket.

Vekttap tips

Som med de fleste dietter, den beste måten å gå ned i vekt er kalori reduksjon, et sunt kosthold og et treningsprogram. Mens eddik kosthold kan hjelpe med vekttap, er det fortsatt ikke en erstatning for generelle ernæring og mosjon.

Eddik og Diabetes

Hvis du prøver å kontrollere diabetes med kosthold alene, er det noen ganger vanskelig å spise riktig mengde karbohydrater uten å forårsake en topp i blodsukkeret. I drikking denne eddik blandingen, kan du være i stand til å minimere pigger, som eddik faktisk bremser ned konverteringen av stivelsesrik mat til glukose.


Previous:nothing Next:matvarer for å gjenopprette syre / alkaliske balanse i kroppen

Relaterte artikler


 • den beste vitaminer for menn over 60
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • flat mage diett plan
 • karbohydrat diett
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • er detox dietter trygt?
 • diabetiker måltid ideer
 • protein diett for diabetes
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com