en uke svært lavt kaloriinntak

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-22
Det har vært kjent i årevis at en måte å raskt vekttap er å kutte ned på kalorier. Men å begrense kalorier betyr ikke nødvendigvis sulter deg selv. Det betyr bare å være selektiv om dine valg av mat og planlegger måltidene. Gjort riktig, kan du miste vekt så lite som en uke

Break for Breakfast

Uansett hvilken diett du følger, er frokost anses som den viktigste måltid, som gir drivstoff til morgenen og holde deg fra overspising senere. Det er mange alternativer for en lav-kalori frokost-fra lav-fett yoghurt med litt frukt (ca 140 kalorier) til en kopp havregryn (ca 150 kalorier) til høy-fiber, lite sukker korn som Total eller Special K (ca 220 kalorier med skummet melk, jordbær og lav-cal søtningsmiddel).

ta en matbit

De beste dietter, også de som stress å begrense kaloriinntaket, har mindre måltider oftere utover dagen (som motsetning til tre større måltider). Så selv om du teller kalorier, er det beste alternativet for å spise hver tredje time for å holde energinivået høyt. Et kalorifattig snack, for eksempel et eple (typisk rundt 50 kalorier) eller en protein shake (190 kalorier for en boks med Slim-Fast) kan gjøre utslaget.

Go Lys på Lunsj

Det spiller ingen t må være noe fancy om å gripe en fylling, lav-kalori lunsj. En god gammeldags salat kan være din beste alternativet. Noen grønne salat toppet med gulrøtter, agurk, brokkoli og fettfattig dressing (hold krutonger og ost) kommer inn på mindre enn 200 kalorier. Du kan legge til en spiseskje med lav-fett tunfisk for protein. I tilfelle du er på rømmen, prøve en Fruit N 'Yoghurt Parfait fra McDonald's og en side av eple fossekall (ca 160 kalorier, minus karamell dipping saus).

Snack Time Again

I tilfelle du bare ikke orker å spise annen frukt, protein barer er lave i kalorier og ganske fylling. South Beach Living Frokost Barer kommer i forskjellige smaker-fra peanøttsmør til lønn mutteren. De er vanligvis ikke mer enn 140 kalorier per stykk.

Dig I ved Middag

Middag tendens til å være det største måltidet på dagen for folk flest, og mens det kan fortsatt være velsmakende, bør det ikke være for mye større enn dagen tidligere måltider. En regel å følge er hver servering bør være på størrelse med knyttneven din. Sunn kalorifattig valgene inkluderer skinnfri grillet kylling eller grillet laks (ca 45 kalorier per unse hver). Legg til en litt lav-fett dressing for smaken (sørge for at det er ikke mer enn 50 kalorier per spiseskje) og en side av kokte grønnsaker (ferske, ikke frossen eller hermetisk).

Legg It Up

Med denne planen, du bruker mindre enn 1000 kalorier per dag, og i noen tilfeller vesentlig mindre. Sammen med regelmessig mosjon og seks til åtte 8-oz. glass vann per dag, vil du kaste pounds på som en lite som en uke, og trolig føler merkbart sunnere.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå etter at en gastrisk bypass

Relaterte artikler


 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • ernæringsmessige informasjon for svinekjøtt baby back ribs
 • hvordan starte å spise vegetarisk
 • måltid erstatninger å gå ned i vekt
 • te som hjelpemiddel i vekttap
 • oppnåelig vekttap
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • lav-karbohydrat protein diett
 • informasjon på lav fett diett
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com