flytende diett farer

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-23
Liquid dietter er en populær metode for å stimulere til vekttap, på grunn av deres relative enkelhet og brukervennlighet. Men, til tross for disse positive, flytende dietter bære noen risiko som bør nøye veies og løses før blindt å hoppe på en av disse planene

Utilstrekkelig Daglig Kalorier

Liquid dietter føre til vekttap, men i noen tilfeller redusere de totale kalorier for mye, noe som kan resultere i en uønsket tap av lean mass sammen med tap av fett. Tap av lean mass er uønsket som lean mass holder hviler metabolic rate høy. Hvis du mister mer enn en eller to pounds en uke, sjansene er gode for at du taper fettfri masse også. Takket være deres utrolig lavt daglig kalori summer, flytende dietter ofte ikke overholder denne regelen.

Lite ernæring

Liquid ernæring kan aldri sammenlignes med den ernæringsmessige kvaliteten av matvarer som finnes i naturen. Dermed er en flytende diett frata kroppen av både kalorier og vitaminer. Selv om mange flytende planer gi deg muligheten av å konsumere en hel måltid per dag, er at neppe tilstrekkelig til å dekke det daglige ernæringsmessige behov. Langvarig væske dietter har potensial til å føre til symptomer på underernæring, som kroppen er ofte ikke får nok fett eller protein for å overleve optimalt.

Digestive problemer

Liquid dietter også unnlater å oppgi ditt daglige fiber trenger å optimalisere tarm helse. Mangel på kostfiber kan føre til enten forstoppelse eller diaré. Dessverre, mest likvide dietter mislykkes i å løse dette, slik at du i en tilstand av muligens evigvarende gastrointestinale plager.

Ikke bærekraftig Vekttap

Mens flytende dietter er praktisk, da nesten alle måltid kommer pre-pakket og pre-planlagte, de gjør lite for å lære deg om riktig ernæring, slik at du kan opprettholde vekttap på slutten av dietten. Uten væske shake "krykke", vil du være mer sannsynlig å gå tilbake til de gamle matvaner, stadig fått tilbake den vekten du jobbet så hardt for å miste.

Hensyn

Selv om disse farene kan gjøre flytende dietter virker uholdbar, det er neppe tilfellet. Hvis riktig forvaltes med hensyn til disse fire spørsmålene, kan en kortsiktig flytende diett være et effektivt verktøy for fett tap. Bare holde øynene åpne for disse farene, og du vil dramatisk øke sannsynligheten for suksess.


Previous:nothing Next:frukt og protein diett





Relaterte artikler


 • hvordan gjøre lemonade detox
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvordan du gjør det eple cider eddik kosthold
 • do krydret mat øke stoffskiftet?
 • kosthold mat til lavere kolesterol
 • hvordan å gå ned i vekt og legge fitness
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com