frukt og protein diett

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-23
Gå ned i vekt ved å spise en kombinasjon av frukt og protein i minst tre dager. Grunnlaget for denne dietten er å fjerne giftstoffer og oppblåst følelse gjennom inntak av bare frukt og protein. Kosten kan miste opptil ni pounds i løpet av denne tre-dagers diett, men en streng rutine med å spise kun frukt og protein må følges for maksimale resultater. Kosten konsumere nok av protein shakes flere ganger om dagen i løpet av første dag, etterfulgt av å spise frukt på dag to og tre

Hvordan Diet fungerer

Frukt er den viktigste komponenten av denne dietten fordi det er høy i vann, antioksidanter, fiber og mineraler. Frukt er lavt på glykemisk indeks på karbohydrater, noe som bidrar til å fjerne giftstoffer fra systemet og forbedre den generelle energinivå.

Protein er en annen stor aktør i å gjøre denne dietten fungerer. Du kan ha kylling, fisk, egg, whey protein pulver, kalkun og magre kjøtt. Kroppen drar nytte av protein på grunn av sin aminosyrer som drivstoff muskel produksjon. Lean muskler øker stoffskiftet.

Kosthold fordeler inkluderer en økt motivasjon til å begynne og holde seg til en sunn nye spise plan og en god måte å skylle systemet før du starter en langsiktig sunn kosthold. Denne dietten kan også hjelpe å nullstille appetitten å favorisere sunnere matvarer.

Ulempen er at du ikke bør følge denne dietten hvis du har hypoglykemi eller blodsukker ubalanser. Folk er også sulten i løpet av tre dager, noe som kan gjøre deg sur, trøtt og selv ør.

Når Spiser du

Frukt og protein dieters beiter hele dagen på ulike protein shakes, frukt og grønnsaker. På den første dagen vil du drikker minst fem protein shakes. Drikk en shake annenhver time. Disse protein shakes består av whey protein pulver, vann og is. Du kan ha rå grønnsaker sammen med magre proteiner som kylling og olivenolje til middag.

Begynn å innføre frukt på dag to og tre i stedet for protein drinker. Spis en porsjon frisk frukt hver noen timer og avslutte dagen med et tilsvarende måltid som du hadde på dag én.

hva du kan spise

Din protein drinker kan komme fra noen av whey protein pulver du finner på det lokale helsekost eller matbutikk. Bruk en porsjon størrelse for hver drink og bland med vann og is.

Spis ca en til to kopper med terninger frukter som inneholder jordbær, mango, bananer og honningmelon.

Ditt kvelden måltid bør bestå av tre til seks kopper blandede rå grønnsaker, 05:57 gram av lean protein og en spiseskje olivenolje.


Previous:nothing Next:sukkerholdige matvarer for å unngå

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten å gi opp maten du elsker
 • do krydret mat øke stoffskiftet?
 • hva er noen no carb snacks?
 • calorie guide til mat
 • hvordan å velge sunn pizza pålegg
 • 10 tips for å miste buk fett
 • Viktigheten av vitaminer i en diett
 • T-banen diett informasjon
 • hva må en food etikett liste
 • lavt kolesterol diett matvarer for å unngå
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com