grapefrukt detox diett

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-08
Den Grapefruit Detox Diet, kjent som Hollywood Diet, er en diett plan basert på forbruket av bestemte matvarer sammen med en halv grapefrukt eller åtte gram usøtet grapefrukt juice før måltid. Tilhengere av dietten sier nyter de fordelen av vekttap uten å føle sultet, mens motstanderne argumenterer mot høyt inntak av mettet fett, kombinert med et utilstrekkelig inntak av kalorier

Historie

Det Grapefruit Diet har eksistert siden 1930-tallet da det ble en populær trend i Hollywood blant filmstjerner. Som mange Hollywood trender, flyttet den inn i mainstream amerikansk kultur, men tok ikke et fast grep fram til 1970. Den Grapefruit Diet ble opprettet av Kelly D. Brownell.

Diet Plan

Den Grapefruit Diet lar deg ikke å spise komplekse karbohydrater som brød og pasta, men ikke tillater alle typer kjøtt, egg, melk, frukt , grønnsaker, smør, salat dressing, kaffe, te og vann. Dietten varer maksimalt 12 dager og du må følge måltidet plan til merket. Den kalori grensen er 800 om dagen. Den eneste andre kravet av dietten er atferdsmessige: ingen trening. På grunn av lavt kaloriinntak, kan du besvimer med intens fysisk aktivitet.

Fordeler

Grapefrukt er svært næringsrik. Den inneholder store mengder vitamin A og C samt kalium, fiber og antioksidanter. Det er tre varianter av grapefrukt: rødt, rosa og hvitt. Den generelle regelen er mørkere frukten, jo høyere vitamin innhold. Grapefrukt er en lav-kalori mat inneholder 74-78 kalorier per frukt. Disse egenskapene gjør grapefrukt gunstig for hjerte-helse så vel som effektiv for å senke kolesterolet, reduserer risikoen for å utvikle diabetes og økt metabolisme.

insulinproduksjonen

Det synes å være en forbindelse mellom de enzymer i grapefrukt som øker metabolismen og insulin produksjon. Det er spekulert i at når disse enzymene er fortært de sakte insulin produksjon, dette fører til en del av vekttap erfart på Grapefruit Diet. Redusert insulin nivåer etterlater deg mett tidligere og lengre.

Advarsler

På grunn av den lave kaloriinntak på Grapefruit Diet, bør du diett for ikke mer enn 12 dager og ta minst to dager av hvis du velger å gjøre dietten flere ganger. Det er ikke nok ernæring i kostholdet for å tillate trening og dette, i kombinasjon med høyt inntak av mettet fett, fører til en usunn livsstil. Den Grapefruit Diet ikke medfører tap av kroppsfett, men tap av tilbakeholdt vann, som vanligvis forårsaker de fleste deltakerne til å gjenvinne den vekten de tapte på kostholdet etter at de slutter.


Previous:nothing Next:historien om glukosemåler

Relaterte artikler


 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • grapefrukt detox diett
 • kosthold for skrumplever
 • cvs prenatal vitaminer bivirkninger
 • å spise for et sunt hjerte
 • advocare gnist ingredienser
 • kosthold for kjøttetere
 • induksjonsfasen av lav carb diett
 • muskel melk fordeler
 • hvordan finne den beste maten for sex
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com