gratis vekttap måltidsplanlegger

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-04
Vektkontroll trenger ikke å involvere kjedelig, restriktive måltider. Faktisk, planlegging tiltalende måltider som inkluderer dine favoritt mat gjør det lettere å feste med kostholdet ditt og se gode resultater. Denne gratis vekttap måltidsplanlegger fokuserer på enkle måter å tilberede fristende, næringsrike menyer som vil bidra til å forbedre din generelle helse samtidig som du jobber mot din idealvekt

Velg et bærekraftig Plan

sterkt begrenser kalorier eller begrense visse matvarer grupper er ikke nødvendigvis den beste dietten plan for folk på et vekttap programmet. For eksempel, de Mayo Clinic rapporterer at de fleste som bruker carb-dietter begrenset gi opp programmene innen et år, og deretter få tilbake vekten de jobbet så hardt for å tape. Hvis målet ditt er varig vekttap, fokus på planlegging sunne og trivelige måltider som vil bli en del av normal livsstil.

Fokus på ernæring

The American Dietetic Association, eller ADA, anbefaler å velge et vekttap måltid plan som omfatter mat fra alle fem mat grupper: magre proteiner, lite fett eller fett-fri meieriprodukter, frukt, grønnsaker, hele korn, samt sunt fett. Les produktet etiketter for å bestemme fett-og sukkerinnhold i pakket mat, og bruk dem med måte når hele matvarer er tilgjengelig. Snarere enn å telle kalorier, må du passe på å få riktig antall porsjoner fra alle gruppene.

Bytt til sunt fett

Ikke alt fett er dårlig for deg. Faktisk, kan omega-3 fettsyrer, som finnes i laks, linfrø og valnøtter, være svært gunstig. The American Heart Association anbefaler å spise fisk minst to ganger i uken, og ADA foreslår å legge en håndfull valnøtter eller mandler til ditt daglige kosthold. Også innbytter omega-3 rik raps-eller olivenolje for andre vegetabilske oljer.

Reduser tomme kalorier

Tøm kalorier, så kalt fordi de er lave i ernæringsmessig verdi, kan sabotere dine vekttap plan. Brus, søtsaker, kaffe tilsetningsstoffer og kalorier fra overdreven fett i prepackaged matvarer er vanlige gjerningsmennene. Gradvis avvenne deg fra tomme kalorier ved å erstatte mer gunstig produkter. For eksempel, la sjokolade soyamelk til kaffen din kan erstatte sukkerholdig, fettrik mocha drikker, mens vann med sitron kile kan erstatte brus.

Watch porsjonsstørrelsen

En porsjon protein, som kjøtt eller fisk, er omtrent på størrelse med en kortstokk, en porsjon med ris er en halv kopp, som er mindre enn en kvinnes knyttneve. Den ADA foreslår en enkel måte å kontrollere deler og sikre hvert måltid inneholder de riktige næringsstoffene: Fyll halve tallerkenen med grønnsaker og en fjerdedel hver med protein og hele korn. Legg et stykke frukt og en porsjon meieriprodukter.

Ta en dag fri

The Body for Life fitness program omfavner tanken om en ukentlig "fri dag. "Innenfor grunn, lar programmet deg velge en dag i uken når du kan spise mat som frister mest å fjerne seg fra kostholdet ditt. Unne moderat i matvarer som ellers ville være forbudt fjerner følelsen av å være fratatt. Fortsatt suksess i spise sunt så blir mer sannsynlig. Videre, jo bedre form du blir, jo mindre virkning en og annen nytelse vil ha på det samlede suksess.


Previous:nothing Next:normal kroppsvekt svingning

Relaterte artikler


 • glykemisk indeks diett mat
 • hvor å miste vekt spising metro smørbrød
 • hellige hjerte kosthold instruksjoner
 • gratis vekttap måltidsplanlegger
 • vektkontroll kirurgi
 • bivirkninger av acai kosthold
 • sunn og naturlig sukker erstatter
 • brus rensing kosthold
 • er solsikkeolje sunt?
 • høyt LDL kolesterol diett tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com