honning og vekttap

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-07
Honning har vært brukt til medisinske formål i land over hele verden i århundrer. Den har blitt brukt som en soppdrepende behandling, en antioksidant supplement, en energikilde, et søtningsmiddel og en vekt-tap bistand. Honning er anbefalt av homeopatisk leger og naturmedisinere som en naturlig vekttap supplement

honning og kanel

Kombinasjonen av honning og kanel er en utbredt anbefalt blanding som brukes for å redusere vekten. Bland 1 ts. av honning og 1 ts. av kanel sammen og legge til 1 kopp kokende vann, rør til det er helt oppløst. Drikk dette første tingen om morgenen på tom mage. Du kan også ta denne blandingen uten å bruke vann, men det kan være ganske sterk, så sørg for å holde det i tankene før du prøver det uten vann. Da tas jevnlig, har det vært rapportert at denne blandingen reduserer vekt og vil holde fett fra akkumuleres i kroppen. Herbalists rapporterer at denne blandingen virker selv i de mest overvektige mennesker.

honning og sitronsaft

Honey og sitron juice er også en blanding som kan brukes til å fremme vekttap. Bare bland 1 ts. av honning med 1 /2 kopp sitronsaft og drikke det. Denne blandingen er angivelig bra for å redusere cellulitter og øke metabolismen.

Curbing Hunger

Det er mange te tilgjengelig på markedet som brukes for vekt-tap kosttilskudd hjelpemidler. Disse te inkludert mint te, grønn te og ingefær te, som smaker enda bedre med honning. Honey øker smaken av disse vekttap te og bidrar til å dempe sult etter at du drikker dem.

Konsentrert søtningsmiddel

Honey har om lag åtte flere kalorier per teskje enn granulert sukker. Men, er honning et konsentrert søtningsmiddel som har mye mer smak enn sukker. Det tar vanligvis mye mindre honning å søte drinker og mat enn det gjør sukker. Dette gjør den faktiske inntaket av kalorier fra honning mye mindre enn sukker.

Fordeler med Honey

Honey er et naturlig søtningsmiddel laget av konsentrert nektar av blomstrende planter. Det er mye bedre for deg enn de fleste sukker erstatter og gir mer næringsstoffer enn granulert sukker. Ifølge Naturalnews. com, inneholder honning protein, riboflavin (vitamin B2), niacin (vitamin B3), pantotensyre (vitamin B5), vitamin B6, folat (vitamin B9), vitamin C, kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium og sink. Den inneholder også antioksidanter, noe som bare finnes i honning, som inkluderer pinobanksin, chrysin, catalase og pinocembrin.


Previous:nothing Next:oppnåelig vekttap

Relaterte artikler


 • dietter for kreft i hjernen
 • mat som utløser vekttap
 • de beste måtene å få vekt raskt
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • lavt kolesterol diett matvarer for å unngå
 • mat som øker LDL kolesterol
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvordan du bruker næringspyramiden
 • å spise for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com