høyt protein mat å få muskler

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-30
For å få muskler må du oppgi kroppen med næring er nødvendig for å bygge disse strukturene. Riktig muskel bygging betyr at du må først rive muskelen gjennom trening og mater musklene proteiner gjennom kosten. En muskel består av hovedsakelig aminosyrer som erstattes av aminosyrer fra protein rik mat. Høy protein mat sammen med en muskel-building diett kan hjelpe forsyne kroppen med ingredienser for å skikkelig bygge muskler, og gi det tilstrekkelig næring.

Vegetar Valg

Adressering vegetariske alternativer for høyt protein mat er nødvendig i en verden som stadig utvider sin vegetarianer rekker. Soyabønner er en av de beste kildene til vegetarisk protein. Andre bønner og erter er også høy i protein.

Nuts som cashewnøtter, peanøtter eller solsikkekjerner kan også gi betydelige mengder protein for et vegetarisk kosthold. Plasser disse på toppen av salater, i noodle basert oppskrifter eller wokede grønnsaker for å øke protein verdien av et måltid. Grønnsaker som brokkoli, rosenkål og grønne grønnsaker pakke en høy protein andel gjennomsnitt på 35 prosent eller mer av kaloriene kommer fra proteiner i gjennomsnitt i henhold til bygge muskler og brenne fett hjemmeside.

Andre High Protein Foods

Egg er en annen kilde til protein som kan bidra til å bygge muskler. Egg har blitt brukt av mange designer protein beslutningstakere for sine produkter. Egg pakke gjennomsnittlig 6 gram protein per egg. Vær oppmerksom imidlertid eggene kan gi oss en betydelig mengde dårlige kolesterolet (LDL) og spise for mange egg yolks kan forårsake en kolesterol pigg i kroppen.

Andre former for protein inkluderer magert kjøtt som kylling, fisk og kalkun. Fisk inneholder også fettsyrer som omega 3 som er gunstig for fordøyelsen og andre funksjoner. Svinekjøtt og oksekjøtt gir også betydelige mengder protein, men har noen usunn bivirkninger som ikke gjør dem det optimale valget. Melkeprodukter som melk og ost kan bidra til å øke protein i ett måltid å reparere muskler og styrke veksten. Alt i alt, hver av de ovennevnte matvarer bidrar til å gi høy protein i kroppen som vil bidra til å bygge, vedlikeholde og reparere muskler ifølge nettstedet High Protein Foods.

Designer Protein

Mange designer proteiner er laget for de spesifikke behovene til muskel vekst. Disse kommer i form av whey protein og andre designer stiler og smaker. De gir ofte perfekte mengder protein å supplere muskel helbredelse og vekst hvis de tas rett etter trening. Disse proteinene kan fås på helse og fitness butikker. Snakk med en lege før du starter nye kosthold, fitness, mosjon eller ernæringsarbeid.


Previous:nothing Next:lege assistert vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • typer slanking
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • super raske vekttap tips
 • god mat for blæren infeksjoner
 • ernæringsmessige råd for fedme kirurgi
 • hvordan å miste vekt og komme i form fort
 • yngel matlaging og diabetes
 • hvor å miste vekt jobbe netter
 • kosthold for en diabetiker pasient
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com