hva er flytende klorofyll brukes til?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-27
Ansvarlig for den grønne fargen i planter, er klorofyll til planter hva blod plasma er for mennesker. Lettfordøyelige, flytende klorofyll er rik på kalsium, magnesium, mangan, fosfor, selen, sink og kalium, og inneholder også vitamin A, C og E. Ansett en hel mat, renser flytende klorofyll blodet og fjerner giftstoffer fra fordøyelsessystemet.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Blood Rensing

I følge "Resept for Nutritional Healing," flytende klorofyll er en vesentlig del av noe blod rensing terapi. Rensing giftstoffer fra blodet, legger flytende klorofyll også viktige næringsstoffer til blodet og bygger opp røde blodlegemer. Tar flytende klorofyll selv hemmer cellulær skade forårsaket av stråling.

Avgifte Agent

Ved å kvitte tarmen hos lagrede giftstoffer, er flytende klorofyll nyttig i rensing og regulering av fordøyelsessystemet. Flytende klorofyll virker ved å feste seg til urenhet, og slippe dem inn i kroppsvæsker. Drikker ca 2 liter vann per dag vil hjelpe i avgiftning prosessen, som sies å ta ca to uker.

Immune System Support

Siden klorofyll inneholder antioksidanter, den har egenskaper som beskytter cellene mot skade og fremmer helbredelse. Flytende klorofyll sies å styrke immunforsvaret og kan være spesielt nyttig for dem som får kjemoterapi behandling for kreft. Det høye kalsiuminnhold i flytende klorofyll som gjør det spesielt gunstig for dem som har bein sykdom, hip dysfasi og leddgikt.

Frisk Pust

Liquid klorofyll balanserer alkali nivåene i magen, og sies å fjerne lukt i hele kroppen. Mennesker som sliter med dårlig ånde kan ha nytte av å bruke klorofyll som en naturlig pust oppfrisker. Legge til en spiseskje med flytende klorofyll til ½ kopp med vann kan brukes som munnvann eller gurgle.

Anbefalt Dosering

Ta flytende klorofyll på tom mage anbefales slik at assimilasjon ikke bremset ned av andre matvarer. Overdosering på flytende klorofyll er ikke mulig siden det er egentlig en grønnsak. Likevel er legge 1 til 3 spiseskjeer av flytende klorofyll til ett glass vann eller juice anbefales.

Natural Klorofyll Kilder

Liquid klorofyll, som selges i helsekostbutikker, er enten hentet fra alfalfa, alger, spirulina, hvetegress eller bygg gress. Kjent som "grønne drikker," frisk juice som er laget av en kombinasjon av disse kildene renser kroppen for miljøgifter, gir rask energi og har en samlet foryngende effekt på kroppen.


Previous:nothing Next:hvilke matvarer forårsake mage fett?

Relaterte artikler


 • hvordan du gjør en tre dagers diett
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • bivirkningene av acai Berry piller
 • historien om glukosemåler
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • vektøkning måltid plan for kvinner
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • den beste vekttap patcher
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com