hva urter hjelpe med vekttap?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-06
Når du er på en sti til vekttap, kan det være så vanskelig å miste de siste par pounds som det er å komme i gang å miste vekt. Herbal kosttilskudd kan hjelpe i kampen for å gå ned i vekt. Enten du trenger et vekttap supplement eller en kraftig urt å skrelle av pounds, kan urte tilskudd hjelpe deg på veien til en sunnere kropp

Hvordan bruke urter

Urter som hjelper i vekttap er tilgjengelige rå, tørket løs, i pilleform og utallige andre preparater. For best absorpsjon, "The One Earth Herbal Sourcebook"-av Tillotson m. fl. -anbefaler at mest vekt-tap urter tas som et skjær. Et skjær er en flytende medisin løsning (vanligvis utarbeidet av en herbalist) som er laget av høy-bevis drikke alkohol, for eksempel vodka.

Vekt-tap urte rettsmidler bør kjøpes som et supplement forberedt eller tilberedt av en herbalist mindre urten er en vanlig mat eller kjente sikker urt. Enkelte urter er ikke trygt for forbruk før de er skikkelig forberedt. Noen vekt-tap urter, for eksempel ephedra, har fått media oppmerksomhet for å forårsake skade på kroppen. Hvis du ikke gjenkjenner en vekt-tap urt, gjør research for å finne ut om det er trygt for deg å ta, hvor mye du skal ta og hvor det er tryggest å ta.

Tare

Tare er en vanlig urt som brukes til å stimulere vekttap og øke mengden av fett brent av kroppen. Tare inneholder vitaminer og mineraler som supplement kroppens evne til å bruke energien lagres i fett. Ifølge "One Earth," Tare inneholder også jod og kalium, komponenter som er kjent for å stimulere skjoldbruskkjertelen og øke stoffskiftet. Matvarer med jod bør være regulert fordi en overdose av jod, spesielt en langsiktig overdose, kan føre til mer thyroid problemer.

Ephedra

Ephedra er en vanlig vekt-tap urt som fungerer som en kraftig komponent i mange urte vekttap formler solgt over disk. Ephedra er også kjent som Ma Huang. Siden 1990-tallet, har ephedra fått medieoppmerksomhet på grunn av sin tendens til å øke risikoen for anfall, slag og hjerteinfarkt, spesielt hos pasienter med høyt blodtrykk. På grunn av risikoen involvert, bør du ikke ta ephedra for vekttap uten nøye tilsyn av lege og herbalist.

Kanel

Kanel bark er en skånsom urt, en velsmakende alternativ som er lett å ta som et krydder eller kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt. Kanel fungerer som et vanndrivende å hjelpe deg å miste ekstra vann som kan få deg til å beholde vekten. Kanel fører også kroppen din til å heve temperaturen, noe som øker kroppens stoffskifte og øker din evne til å forbrenne mer fett. Kanel kan også redusere risikoen for insulinresistens, en tilstand som kan indikere en høy risiko for diabetes. Kanel kan enkelt legges til sauser, kaker og paier, men den er også tilgjengelig i vekt-tap supplement te og kapsler hvis du ikke er glad i smaken av kanel.


Previous:nothing Next:kan du ta for mye omega-3?

Relaterte artikler


 • phenylethylamine vs phentermine
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • hva din idealvekt bør være
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • meksikansk mat for diabetikere
 • vitamin D3 huden fordeler
 • sunne løsninger til å spise
 • lav carb måltid ideer
 • sunt vekttap hjelp
 • benefiber bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com