hvor å miste vekt militær stil

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-14
Hvordan ønsker du spise en god frokost, en salat til lunsj kylling eller tunfisk med dressing du velger, og spise en god en å hjelpe middag med bare minimal trening og fortsatt gå ned i vekt

Du trenger:
Det du trenger før du starter, ikke noe annet enn å ha en god holdning.


en.
Det første du må gjøre er å forsøke å få til sengs på samme tid hver kveld , selv når du er av den neste dagen.
to.
Den andre tingen du trenger å gjøre er å stå opp hver morgen til samme tid hver dag, selv om off denne dagen.
tre.
tredje når du står opp om morgenen, ikke spise eller drikke noe annet enn et par drinker av vann.
fire.

Militære har en grunnleggende øvelse plan som har vært i kraft siden starten. Du har push up's, sit up's, og en 2 mil å kjøre heller det er sol, varmt, snør eller regner. Du må bestemme hva du kan gjøre og hvor lenge du kan gjøre det. Avhengig av din alder du kan være i stand til å utføre 30 push up's, 40 sit up's, og en 2 mil å kjøre. Eller fordi du er alder og helse at du kanskje må handle presse opp er for en om du er knærne kvinnelige push up, må du kanskje handle et sitte opp er for ben heiser eller sykkelen, og handel de 2 mil å kjøre for en 2 kilometer lang spasertur. Poenget er å gjøre noe og å gjøre det hver dag inne eller ute, og å gjøre hver morgen før du spiser eller drikker noe.
Fem.
Det er et bevist faktum at du vil brenne mer kalorier om morgenen før du spiser eller drikker enn om du trener dobbelt så mye i løpet av dagen etter du har spist. Hvorfor du mener det militære gjør det øvelser i morgen før frokost? Det er fordi de vet hva jeg nettopp fortalte deg, mosjon første og spiser andre. Jeg kjenner selv til å trene om morgenen er deprimerende spesielt for bed hoder, men du trenger for å avgjøre om du virkelig vil ned i vekt, og hvor mye du ønsker å løse.
6.
fjerde Få en plan sammen med mengden av trening du føler at du kan gjøre hver dag inkludert helgene når du først starter programmet. Etter noen måneder kan du endre den opp i helgene, men aldri endre mengden av trening du gjør på ukedagene annet enn å øke mengden av push up's, sitte oppe og kjører du gjør.
7.

femte Prøv å spise frokost til samme tid hver morgen, og husk å spise en rimelig frokost, trenger ikke være en gris, men får ikke opp fra bordet sultne heller.
8.
sjette Spis kylling salat eller en tunfisk salat med du er av dressing eller noe sånt til lunsj hver dag og på samme tid hver dag.
9 .
syvende Spis jeg hjelpe til en god porsjon middag på samme tid hver kveld, og ikke spise eller drikke noe etter 19:00. Men hvis du bare ikke kan hjelpe det jukse på helgens eneste men ikke snyte hele tiden. Hvis du må drikke brus prøve bare én eller for diett brus per dag og det samme gjelder for kaffe, er poenget å få stoffskiftet i orden og ikke over alt. Etter noen uker vil du ikke kjenne deg selv og du vil føle deg fantastisk, og husk at militære ikke ville gjøre det på denne måten hvis det ikke virker slik de ville ha det til.

Tips og advarsler


 • Det beste tipset jeg kan gi deg er å holde positivt selv når det kommer er tøft. Fordelene vil ut veie smerte, og det engasjementet du nå vil forandre livet ditt for alltid.
 • Du aldri ønsker å starte et treningsprogram med ut Leger tillatelse, så sørg for at du får den før du begynner.


 • Previous:nothing Next:hvordan å guide til å miste vekt

  Relaterte artikler


 • intestinal rensing dietter
 • Jenny Craig vs NutriSystem mat
 • hvilke matvarer bør unngås i svangerskapet?
 • kosthold for kjøttetere
 • jawbreakers ingredienser
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • dramatiske vekttap planer
 • den raskeste arbeidende vekttap pille
 • hva du skal spise for å redusere høyt blodtrykk
 • kortisol og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com