hvor mange kalorier skal en mann ha hver dag?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-05
En mann daglige kaloriinntaket er påvirket av sin alder og aktivitetsnivå, samt hans vekt og andre helsemessige faktorer. Hvis du prøver å gå ned i vekt, må du selvsagt må inntaket færre kalorier enn det daglige anbefalte kalorier for en sunn mann med en "i rute" vekt

Vurdere Din Aktivitet

Daglig kalori inntak er forskjellig for menn av ulike alder og aktivitetsnivå. Det er tre aktivitetsnivået å vurdere når du velger som daglig kalori begrenser passer dine behov.

A "stillesittende" livsstil betyr at du ikke trener regelmessig og kun delta i lette aktiviteter som er avgjørende for dag-til-dag liv. En person som er "moderat aktiv" fullfører nok daglig mosjon til lik om lag en og en halv til tre miles av å gå hver dag. En "aktiv" livsstil betyr at du aktivt mosjon og gjøre nok for fysisk aktivitet til å like å gå mer enn tre miles per dag.

Ages 19-30

En mann mellom 19 og 30 år som leder en stillesittende livsstil bør spise mer enn 2400 kalorier om dagen. Hvis du faller inn i "moderat aktiv" kategorien, spiser mellom 2600 og 2800 kalorier om dagen, og hvis du er aktiv eller en idrettsutøver, spiser ca 2800 til 3000 kalorier om dagen.

Ages 31-50

Som du alder, redusere kaloriinntaket ditt noe som du slutter å vokse og stoffskiftet bremser. Derfor, en mann alder 31-50 som leder et stillesittende livsstil bør spise ca 2200 kalorier om dagen for å opprettholde sin nåværende vekt. Hvis du er moderat aktiv, mål for 2400 å 2600 kalorier om dagen. Menn som er aktive og konkurrere i friidrett kan fortsatt spise ca 2800 kalorier og 3000 kalorier om dagen og unngå økende vekt.

Alder 50 +

Etter en mann fyller 50, senker sin kalori inntaket enda mer. Forbruker bare 2000 kalorier om dagen hvis du er stillesittende. Hvis du er moderat aktiv, spiser mellom 2200 til 2400 kalorier om dagen, og hvis du er aktiv --- og dette betyr mer enn golf --- spiser mellom 2400 til 2800 kalorier om dagen for å opprettholde din nåværende vekt.

Cutting Kalorier

Selvfølgelig, hvis du trenger å gå ned i vekt, bør du trekke fra disse retningslinjene. Spør legen din om den optimale kalori teller (og tilhørende trening) nødvendig for å nå dine mål. Unngå fet og stekt mat, og spise magre proteiner (for eksempel fjærfe og fisk), grønnsaker og fiberrikt korn og brød. Velg lav-kalori alternativer til dessert, for eksempel frukt eller lav-fett pudding. Spis mindre porsjoner, lese mat etiketter, og ikke føler at du trenger å spise alt på tallerkenen din.


Previous:nothing Next:den raskeste arbeidende vekttap pille

Relaterte artikler


 • gjøre pizza og sjokolade forårsaker kviser?
 • ernæring tips for kvinner
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • seks uker vekttap plan
 • kosthold Herbalife
 • hvordan holde vekten av når du mister den
 • nyttige vekttap ideer
 • sunt kosthold og fitness
 • mat for raskt vekttap
 • vekttap spise plan for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com